x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TURCIA / Precontract cu Galata

TURCIA / Precontract cu Galata

27 Noi 2008   •   00:00

După ce în urmă cu o lună s-a zvonit că Mircea Lucescu s-a înţeles cu Fenerbahce, presa turcă a scris ieri că tehnicianul român va reveni din luna ianuarie la Galatasaray.



Conform cotidianului Fotomac, Mircea Lucescu a semnat deja un precontract cu gruparea din Istanbul, unde ar urma să aibă un salariu anual de 1,5 milioane de euro, jumătate din cât primeşte în acest moment de la Şahtior Doneţk. În schimb, tehnicianul român va încasa o primă de 500.000 de euro dacă Galata va cuceri din nou Cupa UEFA, iar în cazul câştigării Ligii Campionilor va fi recompensat cu 750.000 de euro.

Sursa citată mai scrie că Mircea Lucescu va reveni la Galatasaray în luna ianuarie, când va semna un contract pe trei ani cu echipa pe care a mai antrenat-o în perioada 2000-2002, câştigând cu aceasta Supercupa Europei (2000) şi campionatul Turciei (2002).

LUCESCU A NEGAT VARIANTA

La mijlocul acestei luni, după victoria cu 1-0 obţinută în faţa rivalei Dinamo Kiev, tehnicianul român a declarat că nu s-a înţeles cu nici o grupare din Turcia şi că intenţionează să-şi ducă la capăt contractul cu Şahtior Doneţk, scadent în luna iunie a anului viitor. După 16 etape, Şahtior ocupă locul 5 în Ucraina, la nouă puncte în spatele liderului Dinamo Kiev, care are şi un meci mai puţin disputat. De asemenea, clubul din Doneţk a ratat prezenţa în optimile Ligii Campionilor, dar are şanse bune de calificare în 16-imile Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport