x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport U 21 - Germania - Romania 5-1 / Ei - prea buni, noi - prea trompete

U 21 - Germania - Romania 5-1 / Ei - prea buni, noi - prea trompete

de Vicentiu Neagoe    |    07 Sep 2006   •   00:00

Plecata pentru a reusi cel putin un rezultat de egalitate, nationala de tineret a Romaniei s-a umplut de penibil in micuta localitate Wilhelmshaven.

CATASTROFE. Faza primului gol marcat de nemti, sub privirile lui Moti si Minca si tavalugul german

Plecata pentru a reusi cel putin un rezultat de egalitate, nationala de tineret a Romaniei s-a umplut de penibil in micuta localitate Wilhelmshaven.

DEZASTRU. Intreaga partida, dar indeosebi prima repriza, a semanat cu un meci de box in care pugilistii nu faceau parte din aceeasi categorie. De-o parte Germania, care ataca permanent in postura favoritului care e constient ca nu poate pierde, de cealalta parte, nationala noastra, fara vlaga, in postura victimei sigure. Dupa eliminarea lui Sapunaru si cand scorul a devenit 3-0, Emil Sandoi ar fi vrut sa arunce prosopul, daca regulamentul i-ar fi permis, pentru a nu mai asista la macelul din teren. Obisnuita cu K.O-urile, nereusind decat o singura calificare la un turneu final, din 15 prezente in preliminarii, nationala Under-21 a clacat rusinos si acum, lasand multe semne de intrebare.

ELOGII. Presa germana a salutat la unison victoria echipei Under-21, spunand ca acesta este cel mai bun joc din ultimii ani. "Helmer a stralucit cu Romania", "A fost fantastic", "Germania i-a maturat pe romani", au fost doar cateva dintre titlurile care au aparut in presa. (Vicentiu Neagoe)

×
Subiecte în articol: sport