x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Cluj - Fc Vaslui 2-3:Vasluienii, de neoprit

"U" Cluj - Fc Vaslui 2-3:Vasluienii, de neoprit

de Vicentiu Neagoe    |    27 Aug 2007   •   00:00

Trupa lui Dorinel Munteanu nu se dezminte, reuşind să invingă şi pe terenul "şepcilor roşii", necunoscănd infrăngerea după primele cinci etape.

Trupa lui Dorinel Munteanu nu se dezminte, reuşind să invingă şi pe terenul "şepcilor roşii", necunoscănd infrăngerea după primele cinci etape.

BUCURIE. Tehnicianul moldovenilor, Dorinel Munteanu, era foarte entuziasmat de victorie şi a spus că principalul atu al echipei sale este păstrarea concentrării la fiecare joc. "Este o victorie muncită, obţinută pe un teren impracticabil şi pe o vreme foarte urătă. Trebuie să-mi felicit echipa, a jucat cu o determinare extraordinară, reuşind să marcheze trei goluri unei echipe dificile, care nu-şi merită locul ocupat", a spus "Munti". Rugat să comenteze faptul că finanţatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, a declarat că formaţia sa nu va mai pierde nici un meci in sezonul 2007-2008, Munteanu a spus: "Avem un patron foarte optimist. In Romănia, toţi patronii sunt foarte optimişti".

DEZAMĂGIRE. Antrenorul clujenilor, Adrian Falub, a spus că echipa ardeleană a intrat intr-o zonă periculoasă, fiindu-i foarte greu să mai iasă de acolo. "Mai avem mult de muncit. Rezultatul este nemeritat, Vasluiul nu şi-a creat multe ocazii. Terenul a fost unul pe care cu greu se putea juca fotbal. Am intrat intr-o zonă periculoasă, să vedem cum vom ieşi de acolo", a spus Falub. Portarul ardelenilor, Martin Tudor, era şi el dezamăgit de prestaţia echipei sale. "E păcat că muncim, dar nu reuşim să adunăm puncte. Nu poate fi vorba despre retrogradare atăt timp căt mai sunt 90 de puncte in joc. Trebuie insă să adunăm şi noi căteva victorii", a spus Tudor.

×
Subiecte în articol: sport