x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Cluj - Gloria Bistriţa 2-2 - Din nou, arbitrii

"U" Cluj - Gloria Bistriţa 2-2 - Din nou, arbitrii

de Vicentiu Neagoe    |    17 Sep 2007   •   00:00

Universitatea Cluj a reuşit contraperformanţa de a fi singura echipă din Liga I care nu a cunoscut gustul victoriei după şapte etape.

Universitatea Cluj a reuşit contraperformanţa de a fi singura echipă din Liga I care nu a cunoscut gustul victoriei după şapte etape.

Curat ghinion pentru elevii lui Adrian Falub, care nu au reuşit nici de această dată să invingă, deşi conduceau cu 2-0 incă de la pauză. In etapa a II-a, la Urziceni, universitarii au condus cu acelaşi scor la pauză, dar la final au pierdut cu 3-2.

ACUZE. Tehnicianul "şepcilor roşii", Adrian Falub, a acuzat voalat arbitrajul, spunănd că nu vrea să comenteze despre "oameni fără caracter". "Am pierdut două puncte din nou in ultimul minut, am făcut un meci bun, am dominat Gloria la toate capitolele. Asta este, mergem inainte. Despre arbitraj? Nu vreau să vorbesc despre oameni fără caracter, eu sunt corect şi cinstit. La arbitraje se pricepe mai bine Horoba şi secundul bistriţean, Cojocaru. Ii las pe ei să comenteze", a răbufnit Falub. Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, consideră că rezultatul a fost unul echitabil. "Prima repriză a fost a gazdelor, a doua a noastră. Eu consider că rezultatul a fost echitabil. Am avut emoţii revenind pe Ion Moina, aici am făcut primii paşi, aici am debutat", a declarat Sabău, care a fost şi jucător, şi antrenor la "U".

×
Subiecte în articol: sport