x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport U Craiova – FC Vaslui 2-1 - Atacă arbitrajul

U Craiova – FC Vaslui 2-1 - Atacă arbitrajul

24 Mar 2008   •   00:00

Vasluienii au condus, dar gazdele au revenit prin dubla lui Fl. Costea, golul victoriei fiind marcat în minutul 89. Nemulţumit de arbitraj, Dorinel Munteanu l-a stropit cu apă, la finalul meciului, pe centralul Victor Berbecaru.

Vasluienii au condus, dar gazdele au revenit prin dubla lui Fl. Costea, golul victoriei fiind marcat în minutul 89. Nemulţumit de arbitraj, Dorinel Munteanu l-a stropit cu apă, la finalul meciului, pe centralul Victor Berbecaru. “Da, am aruncat cu apă în el ca să-l trezesc măcar la final. Era în călduri, l-a bătut soarele în cap. Poate să mă suspende comisia cât o vrea, nu mă mai interesează. Când îşi bat joc de munca unor copii, suspendarea contează mai puţin. Acest central ne-a «tocat» pur şi simplu în repriza a doua. Vreau totuşi să recunosc că Universitatea a jucat fotbal”, a acuzat antrenorul oaspeţilor.

 

 

În schimb, Adrian Mititelu a spus că Universitatea este pe val: “În acest moment, alături de Timişoara, suntem echipa momentului în fotbalul românesc. A văzut şi Vasluiul ce a văzut şi Rapidul: un fotbal de calitate prestat de noi în repriza a doua. Asta este echipa pe care mi-o doresc meci de meci”, a spus Mititelu.

×
Subiecte în articol: sport