x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “U” Craiova: Napoli, la Rapid?

“U” Craiova: Napoli, la Rapid?

de Mario Morcov    |    08 Apr 2008   •   00:00
“U” Craiova: Napoli, la Rapid?

Tehnicianul Universităţii Craiova, italianul Nicolo Napoli (foto), ar putea părăsi Bănia la finalul acestui sezon cu destinaţia Rapid

Tehnicianul Universităţii Craiova, italianul Nicolo Napoli (foto), ar putea părăsi Bănia la finalul acestui sezon cu destinaţia Rapid. Potrivit unor surse neoficiale, între antrenorul Ştiinţei şi gruparea de lîngă Podul Grant au avut loc deja primele contacte, numai că Napoli a evitat să dea un răspuns ferm. “Nu ştiu deocamdată ce voi face la vară”, le-a transmis “macaronarul”.

 

NEHOTĂRÎT. Reacţia patronului Universităţii, Adrian Mititelu, nu a întîrziat. “Napoli are contract cu noi pînă în vara lui 2009. De fapt, Craiova are prima opţiune în a-şi asigura serviciile sale, aşa că nu va putea pleca”, a spus Mititelu. Acesta şi-a schimbat apoi tonul: “Să plece! Face ce vrea, dar nicăieri nu ar avea rezultatele pe care le are la Universitatea. Nu mai găseşte el materialul uman de aici. Dar, dacă pleacă, aduc altul mai bun! Nu va pleca însă, fiindcă are caracter. Sunt de acord ca Napoli să plece la o echipă puternică în Europa, dar nu în România. Ce să găsească el la Bucureşti? Balamuc, atît!”. Altfel, patronul Ştiinţei a anunţat că din vară va reveni la echipă atacantul camerunez Jeremie Njock, care în prezent evoluează sub formă de împrumut la Tubize, în liga secundă belgiană: “Njock, dacă ştii să-l foloseşti, face ravagii. Am vorbit deja cu Napoli şi-l vom aduce înapoi”.

• Mario Morcov, Craiova

×
Subiecte în articol: sport napoli