x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Poli Iaşi 2-1:Victorie cu emoţii

"U" Craiova - Poli Iaşi 2-1:Victorie cu emoţii

de Mario Morcov    |    17 Dec 2007   •   00:00
"U" Craiova  -  Poli Iaşi 2-1:Victorie cu emoţii

Craiovenii s-au chinuit să obţină cele trei puncte, in condiţiile in care au intălnit o formaţie mai stearpă decăt se aşteptau.

Craiovenii s-au chinuit să obţină cele trei puncte, in condiţiile in care au intălnit o formaţie mai stearpă decăt se aşteptau.

Chiar şi cu cele trei puncte obţinute, Universitatea se află in suferinţă, iar vacanţa va fi una tumultuoasă pentru olteni. Primele măsuri vor fi anunţate in aceste zile, după cum au declarat la final tehnicianul Nicolo Napoli şi patronul Adrian Mititelu. "Am căştigat meritat, am fost superiori ieşenilor. Popa se plănge de arbitraj? Cine, Popa Prostu’? Nu mai vorbesc de arbitraj, iar ne-a scos mingea din poartă, dar, cănd căştigi, euforia succesului te face să uiţi de aceste probelme", a comentat patronul alb-albaştrilor. Oficialul oltenilor a anunţat şi măsurile care se vor lua in aceste zile: "Am obţinut puţin din ce ne-am propus. Am făcut transferuri in vară, am mărit contractele jucătorilor, dar mulţi jucători m-au dezamăgit. Sunt prieteni cu ei, dar chiar dacă imi pare rău, pe căţiva ii voi pune pe lista de transferuri. Trebuie să facem ceva, să tragem un semnal". Mititelu nu a dorit să dea numele jucătorilor, dar aceştia vor fi cel mai probabil: Baird, Stoianof, Curteanu, Gărgălie şi Luţu. Se va aştepta insă perfectarea unor transferuri, pănă la disponibilizări.

Popa critică

Tehnicianul oaspeţilor, Ionuţ Popa (foto), a acuzat in termeni duri arbitrajul. "Arbitrul şi-a bătut joc de echipa mea. Nu este posibil să faci 16 ore pe drum, ca un arbitrul să fluiere aşa! Acea eliminare a fost hilară! Nici la divizia D nu s-ar fi produs. Dacă nu rămăneam cu un om in minus, Craiova nu ne-ar fi bătut niciodată! Nu aş antrena niciodată această echipă pentru că anul trecut, socrul meu era pe moarte, am venit la meci, căţiva huligani din tribună mi-au strigat să moară, iar a doua zi acesta a decedat! Sunt nişte huligani aici la Craiova!". Căt despre meci, Popa a spus: "Am avut multe absenţe, dacă era Bălbă in teren poate dădea opt-nouă goluri!"

Explicaţii

"După ce am vorbit la pauză echipa a avut caracter şi a intors rezultatul. Nu inţeleg de ce se plănge domnul Popa? Noi am avut un gol scos din poartă de arbitru. Cartonaşul roşu primit de ei este meritat. Au fost două galbene meritate. Sunt fericit pentru victorie. A fost un meci foarte greu, un teren greu, in faţa unei echipe care ştie să se apere"

Strategie

"Voi discuta cu patronul, şi patru cinci jucători, care nu intră in vederile mele pentru retur, vor fi puşi pe lista de transfer. Vom aduce in schimb alţi trei. Imi doresc un atacant, un mijlocaş şi un fundaş. Este posibil ca toţi trei să fie străini, chiar italieni"

Nicola Napoli, antrenor "U" Craiova

Mario Marcov, Craiova

×
Subiecte în articol: sport