x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “U” CRAIOVA - Ţintesc doar o victorie

“U” CRAIOVA - Ţintesc doar o victorie

de Mario Morcov    |    07 Noi 2008   •   00:00

Gloria pare deja condamnată la retrogradare, iar oaspeţii reprezintă echipa care i-a ajutat anul trecut să se menţină în primul eşalon.



Fără victorie în 13 meciuri scurse din actuala ediţie de campionat, Gloria Buzău primeşte azi vizita celor care i-au ţinut sezonul trecut în viaţă pe buzoieni. Mai întâi, “Ştiinţa” a pierdut uşor în “Crâng”, pentru ca apoi elevii lui Nicolo Napoli să se impună în ultima etapă în faţa Ceahlăului cu 3-2, trimiţându-i astfel la matineu pe moldoveni în locul Gloriei.

Meciul de azi are însă alte coordonate. Craiovenii vin după un egal acasă cu Otopeni, ratând astfel posibilitatea de a veni în apropierea podiumului, în timp ce formaţia lui Mario Marinică pare să se fi obişnuit cu gândul retrogadării. “Nu trebuie să ne lăsăm pe o ureche, fiindcă ei vor trage tare, în încercarea de a mai spera la evitarea retrogradării. Nu poate fi vorba că o vor lăsa mai moale cu noi, pentru ce s-a întâmplat în sezonul trecut. Am trecut peste dezamăgirea jocului cu CS Otopeni, în care am pierdut şansa să urcăm pe locul trei. Ne gândim acum doar la victorie. Ne-am făcut prea multe calcule, dar de acum înainte vom trata fiecare joc la fel şi vom vedea după aceea unde vom fi”, a declarat atacantul Florin Costea.

×
Subiecte în articol: sport