x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport U Craiova - Vine Sanmartean?

U Craiova - Vine Sanmartean?

de Vicentiu Neagoe    |    08 Iul 2006   •   00:00
U Craiova - Vine Sanmartean?

Dorit cu insistenta de patronul Adrian Mititelu, fostul mijlocas al grecilor de la Panathinaikos Atena pare tot mai tentat de oferta celor de la Craiova.

Surse din interiorul clubului au dezvaluit ca Sanmartean isi cauta deja casa in Craiova si ca pana la urma va accepta oferta deloc de neglijat a oltenilor.

Este vorba de 120.000 de dolari pe sezon si mai multe bonusuri, in functie de cate goluri marcheaza, dar si de o eventuala calificare in cupele europene ajungand cu totul la aproximativ 150.000 de dolari. Un alt aspect deloc de neglijat este faptul ca Mititelu i-a oferit mijlocasului mai multe hectare de pamant cotate si acestea la cateva sute de mii de dolari.

CRAIOVEANU. O alta lovitura de imagine ar fi si reintoarcerea lui Gica Craioveanu la clubul care l-a consacrat. Acesta a avut contract cu o televiziune spaniola pe durata CM Germania, luni urmand sa dea un raspuns concret conducerii Universitatii. Conform spuselor lui Jerry Gane, finul sau, daca televiziunea spaniola nu-i va oferi un contract foarte avantajos, acesta va semna un contract pe termen de un an cu gruparea olteana.

×
Subiecte în articol: sport