x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UEFA atenteaza la "dubla" lui Wayne Rooney

UEFA atenteaza la "dubla" lui Wayne Rooney

19 Iun 2004   •   00:00
UEFA atenteaza la "dubla" lui Wayne Rooney

Golul inscris de Wayne Rooney in partida contra Elvetiei a intrat in discutia oficialilor Comisiei Tehnice a UEFA, din care face parte si selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu.

Reuniti vineri dimineata, membrii forului european au contestat faptul ca noul pusti-minune ar fi reusit o dubla in meciul de joi seara.

AUTOGOL? Directorul de comunicatii al UEFA, William Gaillard, a declarat ieri ca o decizie va fi luata dupa un nou studiu video asupra fazei golului 2 marcat de Rooney. "Este foarte posibil sa fi fost vorba despre un autogol al portarului elvetian Stiel", a explicat oficialul forului european. In minutul 75, jucatorul lui Everton a marcat dupa o faza in care balonul a parut sa fi intrat in poarta elvetiana dintr-o deviere evidenta a portarului Stiel.

NEMULTUMIT. Atacantul englez s-a aratat foarte deranjat de posibila pierdere a unuia dintre goluri. "Am sutat cat de tare am putut si trebuie sa recunosc ca am avut noroc fiindca a intrat in plasa. Voi reclama acest gol. Eu l-am marcat!", a declarat Rooney pentru The Sun. Discutii asemanatoare a starnit si autogolul atribuit croatului Tudor in meciul cu Franta. Reusita este reclamata si de catre francezul Zinedine Zidane. (Mihai Igirosanu)

"Calaul Elvetiei"

Presa elvetiana a fost impresionata de performanta atacantului englez de numai 18 ani. Cotidianul Le Matin a titrat cat se poate de explicit: "Calaul Elvetiei" si a afisat pe prima pagina un prim-plan urias cu Wayne Rooney (foto) bucurandu-se dupa marcarea celui de-al doilea sau gol. "As fi preferat sa-l am eu in echipa", a declarat selectionerul elvetian, Jakob Kuhn.

×
Subiecte în articol: sport