x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UEFA - Ultimul avertisment şi 20.000 de franci amendă pentru Dinamo!

UEFA - Ultimul avertisment şi 20.000 de franci amendă pentru Dinamo!

25 Sep 2008   •   00:00

Dinamo a fost amendată cu 20.000 de franci şi a primit un ultim avertisment din partea Comisiei de Disciplină a UEFA.



Dinamo a fost amendată cu 20.000 de franci şi a primit un ultim avertisment din partea Comisiei de Disciplină a UEFA.

Mircea Rednic: "V-am spus încă de la început că nu s-a întâmplat nimic grav"
"Eu v-am spus încă de la început că nu s-a întâmplat nimic grav, dar aşa suntem noi românii...vrem să ne facem rău singuri. Comisia de Disciplină a luat hotărârea pe baza unor probe, s-a reconstituit filmul minut cu minut şi cred că s-a luat decizia corectă! Oricum, având în vedere că am primit ultimul avertisment, trebuie să fim foarte atenţi pe viitor", a declarat Mircea Rednic pentru prosport.ro.

Dinu: "Nimic ieşit din comun!"
"S-a luat o decizie conform regulamentului. Nu a fost nimic ieşit din comun. Cei care au făcut scandal nu sunt reprezentativi pentru galeria lui Dinamo. Există o singură soluţie, identificarea celor care au făcut scandal la Nijmegen şi pedepsirea lor. S-a ajuns prea departe şi trebuie să luptăm împotriva acesor manifestări", a declarat pentru prosport.romanagerul general al lui Dinamo, Cornel Dinu.

Amenda vine în urma comportamentului fanilor din deplasarea de la Nijmegen, din tutul 1 al Cupei UEFA. Atunci, fanii dinamovişti au aruncat cu torţe în teren şi au provocat incidente grave în tribune, intrînd în conflict cu galeria adversă.

www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport