x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Uhrin a spus "Adio!” Timişoarei

Uhrin a spus "Adio!” Timişoarei

de Mircea Opris    |    05 Dec 2008   •   00:00
Uhrin a spus "Adio!” Timişoarei

Într-o conferinţă de presă extrem de discretă, cel mai apreciat tehnician din era BKP-ului lui Marian Iancu a fost forţat să părăsească clubul.



Vineri dimineaţa tehnicianul ceh şi-a luat rămas bun de la jucători, mass-media şi oraş. Toto ieri, Dusan Uhrin a condus ultimul antrenament al alb-violeţilor. Pe un ton calm acesta a făcut o declaraţie care nu are nevoie de nici un comentariu. "Fiţi siguri că cele spuse în ultimele zile nu au nicio relevanţă, sunt numai speculaţii. Toate lucrurile spuse despre mine nu au fost corecte, au fost numai minciuni. În viaţa mea nu m-am gândit să pierd un meci. Şi mi se face rău numai când aud că se spune că am facut blat cu Dinamo”, s-a referit cehul la acuzele pe care Marian Iancu i le-a adus după eşecul cu Dinamo.

"Am petrecut momente foarte frumoase aici şi regret că trebuie să plec. Am încercat să nu dramatizez în faţa jucătorilor cu plecarea mea, dar sper ca echipa să rămână unită şi în continuare. Vreau să precizez câteva lucruri: Am respectat toate deciziile lui Iancu, chiar şi când a vrut să vândă clubul. Niciodată nu am semnat vreun contract de impresariat cu fraţii Becali. Nu sunt sub contract cu ei. Am vrut şi ieri să vorbesc cu Iancu, dar nu mi-a răspuns la telefon. M-am întâlnit cu fraţii Becali cu zece minute înainte de meci şi am stat cu ei încă jumătate de oră după meci, până m-au condus la hotel. N-am niciun pre-contract cu nimeni, doar nişte cluburi din Cehia s-au interesat de posibilitatea de a-i antrena, când au auzit că sunt demis. Ci Iancu am vorbit doar luni. Nu este adevărat că l-am sunat să-i spun de ce nu pot antrena două echipe în acelaşi an. Este un neadevăr. Repet, singura dată când am vorbit cu el a fost luni. Le mulţumesc suporterilor care au fost alături de mine, dar viaţa merge înainte. Sper ca jucătorii aduşi de mine să nu aibe de suferit. Sunt fotbalişti buni şi vor demonstra asta pe teren”, a încheiat Uhrin, care a plecat ieri după amiază în Cehia. El a mai declarat că i-ar plăcea să mai antreneze în România, un campionat puternic cu echipe bune. De astăzi, echipa FC Timişoara a intrat official în vacanţă.

×
Subiecte în articol: sport