x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Umilinţă: bătuţi acasă după 18 ani

Umilinţă: bătuţi acasă după 18 ani

de Vlad Ionescu    |    05 Noi 2007   •   00:00
Umilinţă: bătuţi acasă după 18 ani
Sursa foto: Christian Silva/

Reprezentativa de rugby a Romăniei a pierdut, 12-22, meciul cu Rusia disputat ieri la Bucureşti in cadrul Cupei Europene a Naţiunilor

Reprezentativa Romăniei a pierdut, 12-22, meciul cu Rusia disputat ieri la Bucureşti in cadrul Cupei Europene a Naţiunilor. Fără jucătorii care activează in Franţa, "stejarii" au evoluat lamentabil, incasănd trei eseuri, fără să inscrie vreunul. Punctele noastre au fost marcate de Dumbravă, din lovituri de pedeapsă. Rusia s-a răzbunat astfel pentru episodul ghetelor furate, invingăndu-ne pentru prima oară la noi acasă după 18 ani! In clasamentul competiţiei pe primul loc a trecut Rusia, cu 13 puncte, Romănia ocupănd locul 4, cu 8 puncte. Următorul joc al "stejarilor" este programat la 1 decembrie, in deplasare, cu Portugalia.

CAMPIONI. Naţionala de juniori a căştigat Campionatul European under-19 din Belgia, reuşind să invingă in finală Polonia, cu 29-0. In urma acestui rezultat, "stejăreii" au obţinut calificarea la Campionatul Mondial under-20, seria a doua, care se va desfăşura anul viitor. De remarcat totuşi că de la această competiţie au lipsit Franţa, Anglia, Scoţia, Ţara Galilor, Irlanda şi Italia, adică principalele forţe ale rugbyului european.

×
Subiecte în articol: sport