x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Un libanez il vinde pe Radoi pe Internet

Un libanez il vinde pe Radoi pe Internet

25 Feb 2004   •   00:00

Cel mai reprezentativ jucator din campionatul intern pentru echipa nationala, stelistul Mirel Radoi, este oferit pentru un eventual transfer pe un site, de catre un cetatean libanez.

SITE. Pe middleeastfootball. com apare numele capitanului Stelei, alaturi de cele ale ale antrenorilor Claude Le Roy (francez, fost selectioner al Camerunului si al echipelor Strasbourg si PSG), Walter Meeuws (belgian, fost selectioner al tarii sale). De asemenea, pagina gazduieste si un anunt din partea clubului italian AC Torino, care cauta urgent un finantator.

OFERTA. Radoi este oferit doar pentru un transfer in Europa, iar cluburile interesate sunt invitate sa discute detaliile financiare ale eventualei tranzactii cu ajutorul unei adrese de e-mail si doua numere de mobil ale ofertantului Mohamed S. Chbaro.

POSESOR. Mohamed S. Chbaro este de origine libaneza si are 41 de ani. Spune ca societatea care a lansat anuntul are sediul la Beirut si ca este a lui. Site-ul pe care apare numele lui Radoi a fost lansat in martie 2002. Chbaro are legaturi stranse cu Romania, prietena sa numindu-se Livia. Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, neaga contactele cu libanezul, sustinand ca nu este vorba decat despre o poveste de adormit copii. (Mihai Igirosanu)

"Nu stiu cine este acest libanez si oricum nu ma intereseaza, pentru ca pretul real al lui Radoi este de 8 milioane de euro"
Gigi Becali, presedintele FC Steaua


"Am toti jucatorii Stelei!"
Contactat telefonic, Mohamed S. Chbaro a explicat cum stau lucrurile in privinta legaturilor sale cu fotbalul european si cu Steaua, in mod special. Mai mult, el ne-a trimis si o fotografie de-a lui.

  • Jurnalul National: Aveti acceptul Stelei pentru un asemenea anunt?
    Mohamed S. Chbaro: Normal. Sunt in legaturi stranse cu conducerea Stelei de 6-7 luni. De fapt, am aceste drepturi pentru toti jucatorii din lotul echipei.

  • Aveti licenta FIFA?
    Da, de un an.

  • Care sunt conditiile intelegerii cu Steaua?
    In primul rand, pretul jucatorului fixat de club este de 5 milioane de dolari, iar salariul pe care acesta il pretinde pe an este de minim 700.000.

  • Ati fost contactat pana acum de cluburi europene?
    Am primit destule telefoane si pot sa va spun ca deja sunt sase-sapte cluburi foarte interesate. Nu-mi cereti numele lor, pentru ca nu vi le pot dezvalui. Pot sa dezvalui doar ca Sparta Praga este ultimul club care m-a contactat si mi-a cerut detalii despre Radoi.

  • Cu ce cluburi straine sunteti in legaturi?
    Nu sunt multe. Bayer Leverkusen, Olympique Marseille, Benfica Lisabona...
×
Subiecte în articol: sport