x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Un minut de coşmar pentru argeşeni

Un minut de coşmar pentru argeşeni

de Mihai Igirosanu    |    24 Sep 2007   •   00:00
Un minut de coşmar pentru argeşeni

Bănăţenii cehului Duşan Uhrin jr. au bătut sămbătă după-amiază pasul pe loc in cursa pentru podiumul Ligii 1.

Bănăţenii cehului Duşan Uhrin jr. au bătut sămbătă după-amiază pasul pe loc in cursa pentru podiumul Ligii 1. Aflaţi intr-o situaţie grea in clasament, argeşenii s-au agăţat cu toate forţele şi au fost la zece minute de o victorie importantă.

Sosită la Mioveni din postura de mare favorită, Timişoara s-a izbit de disperarea gazdelor, aflate printre echipele serios ameninţate cu retrogradarea. Cu o seară inaintea meciului, principalul finanţator al Daciei, Gigi Neţoiu, şi-a vizitat jucătorii in cantonament, promiţăndu-le o primă substanţială in cazul unei victorii. In minutul 59, argeşenii conduceau cu un nesperat 2-0, insă finalul avea să fie unul de coşmar pentru echipa lui Florin Marin. Intr-un singur minut, micuţii Bucur şi Torje au egalat, spulberănd speranţele gazdelor pentru bani şi puncte.

FRUSTRARE. Antrenorul Daciei Mioveni, Florin Marin, era complet distrus la finalul meciului: "Rezultatul e nedrept, pentru că am avut mai multe ocazii, am fost mai agresivi, dar am făcut două greşeli foarte mari, care ne-au constat scump. Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor şi ţinănd cont de valoarea echipei din Timişoara cred că acesta este cel mai bun meci al Daciei in acest sezon. Pot să spun că Poli a avut noroc, fiindcă a reuşit să revină, iar noi am avut foarte mult ghinion, pentru că, in prima repriză, la căte ocazii am avut, putea să fie uşor trei sau patru la zero".

REALISM. Antrenorul Politehnicii, cehul Duşan Uhrin jr., a oferit, in nota sa caracteristică, o reacţie realistă: "Meciul a inceput cum nu se poate mai prost pentru echipa noastră. Nu am reuşit să jucăm nimic din ceea ce ne-am propus. Am aşteptat prea mult de la adversarii noştri, am aşteptat să se bată singuri. Am avut noroc că am reuşit să revenim şi să obţinem acest rezultat de egalitate. Am vrut toate cele trei puncte in acest meci, dar, după ce am fost conduşi cu 2-0, cred că egalul scor reprezintă un rezultat bun. Nu se pune problema subestimării adversarului, pentru că noi luăm in serios toate echipele din Liga I".

Primarul acuză arbitrajul

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, care este şi preşedinte al Consiliului Director de la Dacia Mioveni. "Plătim FRF 3 miliarde de lei pentru arbitri, in cele 17 meciuri, şi suntem furaţi sistematic de cei puşi să facă dreptate pe teren. După ce tot meciul a lovit in dreapta şi in stănga şi l-a luat pe Bratu de gură, aşa cum a făcut Ganea cu arbitrul Budura, Alexa a primit doar un galben, in minutul 86. Şi observatorul spunea că este incredibil ce a făcut «chirurgul» Alexa in acest meci, iar arbitrul l-a lăsat să-şi facă de cap". Pe de altă parte, Gheorghe Chivorchian, preşedintele Comitetului Director de la Poli, a declarat: "Am primit două goluri pe greşelile noastre, dar am sperat pănă la capăt şi am reuşit să egalăm", a spus Chivorchian.

×
Subiecte în articol: sport