x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Un nou refuz al lui Moldovan

Un nou refuz al lui Moldovan

16 Apr 2004   •   00:00

Atacantul lui FC Nantes a primit in ultimele zile foarte multe telefoane din partea selectionerului Anghel Iordanescu si a secunzilor acestuia, care inca mai spera la o revenire a golgeterului „canarilor" la echipa nationala.

INTENTIE. Mai mult, „Generalul" ii comunicase lui Viorel Moldovan ca se va deplasa cat de curand la Nantes, pentru a purta o discutie tÃşte-à -tÃşte cu internationalul si a incerca sa-l convinga sa revina printre „tricolori". Surse „federale" sustin ca in urma convorbirilor telefonice si informatiilor primite de la colaboratorii sau din staff-ul echipei reprezentative, Iordanescu a renuntat la aceasta idee.

DECIZIE. „De exemplu, saptamana trecuta, a discutat de vreo cinci-sase ori cu Viorel Moldovan, dar a refuzat mereu. E decizia lui, are o varsta si cred ca hotararea lui trebuie respectata", a dezvaluit ieri o persoana apropiata selectionerului Anghel Iordanescu. In privinta jucatorilor din campionatul intern care vor completa lotul pentru partida cu Germania, acestia vor fi alesi dupa etapa din week-end-ul urmator.

Mihai Igirosanu


Discutie Iordanescu - Contra

Nominalizat ultimul pe lista pentru amicalul cu echipa lui Voeller, „Gurita" s-a declarat extrem de nemultumit, considerand ca nu a fost selectionat cu prea multa convingere. Din dorinta de a rezolva problema, Iordanescu l-a sunat marti pe fundasul lui Atletico Madrid, discutia celor doi durand aproximativ un sfert de ora. In cele din urma, Generalul l-a readus pe Contra la sentimente mai bune.

×
Subiecte în articol: sport