x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UNIREA:Nevoia de întăriri

UNIREA:Nevoia de întăriri

07 Iul 2009   •   00:00
UNIREA:Nevoia de întăriri

Managerul general al campioanei en-titre, Unirea Urziceni, Mihai Stoica (foto), a declarat, ieri, la finalul Adunării Generale a LPF, că mijlocaşul Sorin Paraschiv va semna cu gruparea ialomiţeană, el precizând că echipa ar mai avea nevoie de patru jucători.



Conducătorul campionilor s-a arătat foarte preocupat de necesitatea întăririi lotului: "Există 34 de meciuri, 17 adversari şi nimeni nu poate să ştie când e bine să-i întâlneşti pe unii sau pe alţii. Nu contează împotriva cui joci, ci cum te prezinţi. Avem 27 de jocuri de la 26 iulie la 12 decembrie. E o situaţie inedită pentru Unirea şi sper să o putem gestiona bine. Trebuie să facem neapărat patru transferuri. Paraschiv va semna, în rest nu e nici o certitudine. Am demarat câteva tratative, dar nu am rezolvat nimic. Acum apucăm alte piste, jucători străini, ne apucăm de treabă. Avem bulgari, sloveni pe listă, dar trebuie să-i vedem, nu putem să-i luăm de pe DVD-uri. În cazul lui Mijatovici urmează să luăm o decizie săptămâna viitoare", a spus Stoica.

Referitor la programul stabilit ieri, oficialul echipei care deţine titlul a declarat: "Nu este un program uşor, dar nici greu. Nu există programare uşoară sau programare mai dificilă. Pentru toate cele 18 echipe este un program similar, ţinând cont că toate echipele se vor întâlni tur-retur, nu contează ordinea". Unul dintre transferurile de marcă pe care Unirea le-a negociat în aceste zile, cel al dinamovistului Ianis Zicu, mai are şanse infime de a fi perfectat. "Zicu îşi dorea să vină la noi, dar l-a oprit o persoană!", a dezvăluit antrenorul Unirii, Dan Petrescu. "Bursucul" a comentat şi tragerea la sorţi a programului Ligii 1: "Tragerea e bună şi rea, depinde acum de rezultate".

×
Subiecte în articol: sport