x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UNIREA - TIMIŞOARA 1-1 / Neşansă!

UNIREA - TIMIŞOARA 1-1 / Neşansă!

24 Noi 2008   •   00:00

Nereuşind să învingă aseară Timişoara la capătul unui meci în care au avut ghinion cu carul, elevii lui Dan Petrescu au ratat ocazia de a deveni virtual "campioni de toamnă" cu o etapă înainte de terminarea turului.



Liderul şocant al Ligii 1, Unirea Urziceni, a trecut de puţin pe lângă momentul în care putea intra în istoria fotbalului românesc pe post de cea mai surprinzătoare formaţie aflată la jumătatea unei ediţii de campionat pe prima poziţie a clasamentului.

SPECTACULOS

Conştienţi de miză, ialomiţenii au intrat tare în meci, iar din minutul 4 conduceau deja pe tabelă, după golul lui Onofraş. Oaspeţii n-au acuzat însă şocul, iar Gigel Bucur a restabilit egalitatea în minutul 28, jocul curgând frumos, cu faze la ambele porţi. Cea de-a doua repriză a fost însă mai degrabă un asalt către careul lui Pantilimon, ale cărui intervenţii excepţionale, precum şi ghinionul care i-a luat în braţe pe atacanţii gazdelor, au menţinut rezultatul din prima jumătate a meciului. "Cred că mai degrabă am pierdut două puncte decât am câştigat unul, deoarece în cea de-a doua repriză am ratat o grămadă de ocazii. Totuşi, să nu uităm că am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Mergem în Ghencea să batem şi să ne menţinem pe primul loc în pauza de iarnă", a declarat autorul golului, Marius Onofraş. (Dragoş Stoica)

×
Subiecte în articol: sport