x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Unirea Urziceni - Ceahlul 2-0:Chelsea de Ialomiţa e de neoprit

Unirea Urziceni - Ceahlul 2-0:Chelsea de Ialomiţa e de neoprit

de Marius Mihalcea    |    24 Sep 2007   •   00:00
Unirea Urziceni  -  Ceahlul 2-0:Chelsea de Ialomiţa e de neoprit
Sursa foto: Gazeta sporturilor/

Cele 17 puncte agonisite de ialomiţeni după victoria de sămbătă de pe teren propriu cu Ceahlăul, scor 2-0, constituie o surpriză chiar şi pentru antrenorul Unirii, Dan Petrescu.

Cele 17 puncte agonisite de ialomiţeni după victoria de sămbătă de pe teren propriu cu Ceahlăul, scor 2-0, constituie o surpriză chiar şi pentru antrenorul Unirii, Dan Petrescu. "Dacă imi spunea cineva că după opt etape o să avem 17 puncte nu il credeam", a spus "Bursucul".

Dan Petrescu şi-a indemnat elevii să rămănă cu picioarele pe pămănt: "Să nu ne uităm prea mult la clasament, pentru că ne doare capul. Dacă ne uităm la clasament, nu mai jucăm fotbal". De partea cealaltă, tehnicianului moldovenilor, Viorel Hizo, nu i-a mai rămas decăt să le ironizeze pe gazde: "Am avut un meci greu cu Chelsea, mă scuzaţi... cu Urziceni. Am pierdut in minutul 75 pe o greşeală inadmisibilă. Ne-a lipsit şansa, pentru că, pănă la momentul golului doi, Urziceniul nu a avut decăt un singur şut la poartă".

Doi accidentaţi

Dan Petrescu a fost nevoit să efectueze două dintre cele trei modificări permise de regulament in primele 20 de minute ale partidei, din cauza accidentărilor suferite de Vali Negru şi Brandan. "In prima repriză mi s-a părut că jucăm la Piatra-Neamţ", a comentat laconic situaţia "Bursucul". Negru a părăsit terenul in minutul 12, după ce a suferit o fractură de piramidă nazală, iar Pablo Brandan a fost inlocuit opt minute mai tărziu, din cauza unei rupturi suferite in urma unui duel cu un jucător nemţean. "Bine că suntem la al patrulea meci in care nu primim gol, detaliu foarte reconfortant pentru mine", a spus preşedintele Unirii, Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: sport