x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Univ. Craiova - TAS le-a dat dreptate

Univ. Craiova - TAS le-a dat dreptate

de Vlad Ionescu    |    04 Feb 2007   •   00:00
Univ. Craiova - TAS le-a dat dreptate

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a judecat in favoarea Universitatii Craiova litigiul pe care clubul din Cetatea Baniei il avea cu CSM Resita, acesta din urma solicitandu-i Stiintei achitarea sumei de 130.000 de dolari in contul transferului lui Cosmin Moti la Dinamo, realizat in urma cu doi ani.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a judecat in favoarea Universitatii Craiova litigiul pe care clubul din Cetatea Baniei il avea cu CSM Resita, acesta din urma solicitandu-i Stiintei achitarea sumei de 130.000 de dolari in contul transferului lui Cosmin Moti (foto) la Dinamo, realizat in urma cu doi ani.

"Dreptatea era de partea noastra si eram siguri ca vom castiga, indiferent de instanta la care s-ar fi apelat. Resitenii incercau sa puna mana pe niste bani nemunciti", a declarat directorul executiv al juvetilor, Ovidiu Costesin. In cazul diferendului pe care Universitatea il are cu Jiul Petrosani, in cazul jucatorilor Gabriel Apetrei si Alexandru Badoiu, Costesin a fost transant: "Pe Apetrei sa ne dea 50.000 de dolari, daca vor sa-l foloseasca, pentru ca si ei ne-au chinuit anul trecut".

×
Subiecte în articol: sport