x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Universitatea Craiova a primit licenţa!

Universitatea Craiova a primit licenţa!

de Mihai Igirosanu    |    27 Mai 2009   •   00:00
Universitatea Craiova a primit licenţa!
Sursa foto: /Intact Images

După aproape trei ore de audieri, Comisia de Apel a decis ca Universitatea Craiova să primească licenţa pentru viitorul sezon, ceea ce implică automat şi dreptul de a participa în Europa League, în cazul în care oltenii vor prinde unul dintre cele şase locuri în Liga 1.



Printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, FRF informează că ambele hotărâri sunt definitive şi irevocabile. Imediat după încheierea şedinţei, patronul grupării din Bănie, Adrian Mititelu şi-a exprimat satisfacţia printr-o declaraţie acordată GSPTV.
"Mi-a fost puţin teamă, dar am avut parte de o judecată corectă, iar dosarul nostru era perfect. M-a înspăimântat sângele rece al lui Mircea Sandu, care declarase că nu se implică şi că-i va lăsa pe alţii să ia decizia în acest caz. Am prezentat cele două certificate de la Administraţia Financiară, prin care am demonstrat că avem dreptate. Acum pot să spun că prima comisie nu a judecat cum trebuie situaţia Craiovei. Referitor la sprijinul pe care l-am primit de la preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, vreau să spun că nu ne-ar fi ajutat dacă nu studia cu atenţie dosarul şi nu-şi dădea seama că avem dreptate".

La şedinţa de ieri, Universitatea Craiova a fost reprezentată de patronul Adrian Mititelu şi de avocatul Dan Iditu. În aceeaşi şedinţă de ieri, clubul Farul Constanţa a primit, de asemenea, licenţa pentru sezonul 2009-1010.

30 DE ANI, UN EURO/LUNĂ
Tot ieri, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a ţinut să dea unele asigurări fanilor olteni: "Primăria Craiova este dispusă să susţină clubul în continuare, nu îl ascultaţi pe Mititelu că va muta echipa la Caracal sau mai ştiu eu unde.
Îi vom da stadionul în concesiune pe o perioadă de 30 de ani pentru suma de doar un euro pe lună. Craiova a avut trei branduri în istorie: Uzinele Electroputere, Tudor Gheorghe şi Universitatea. Uzina s-a dus, Tudor Gheorghe a rămas, iar Universitatea revine. Pentru asta o vom susţine, indiferent ce spune Mititelu".

×
Subiecte în articol: sport