x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Universitatea viseaza frumos

Universitatea viseaza frumos

16 Apr 2004   •   00:00

Euforia succesului repurtat impotriva Rapidului a fost de scurta durata pentru componentii echipei antrenate de Mircea Rednic.

Acestia au fost invitati la discoteca dupa meci de catre antrenorul Universitatii, dar au refuzat in corpore.

SERIOZITATE. „Pentru noi este mai important meciul cu Dinamo decat distractia din aceasta seara. Avem timp sa ne distram dupa ce vom invinge si in Stefan cel Mare", a declarat capitanul alb-albastrilor, Corneliu Papura. „Puriul" a tinut cont de alegerea elevilor sai, aratandu-se multumit de mentalitatea fotbalistilor olteni. „Ma bucura atitudinea jucatorilor, care au aratat ca sunt profesionisti. Sunt fericit ca am implementat o stare de spirit buna echipei. Ieri am chemat la antrenament numai jucatorii necasatoriti, dar ceilalti nici nu au vrut sa auda si au intrat si ei in cantonament. Sper ca aceasta atitudine sa fie de bun augur si sambata sa-l inving si pe bunul meu prieten Andone", a afirmat Rednic.

RENASTERE. Cel mai fericit jucator al „Stiintei" s-a aratat a fi atacantul Csaba Borbely, pentru care introducerea ca titular in meciul cu Rapid a insemnat o mare realizare. „Eram cu psihicul la pamant, dar Mircea Rednic mi-a redat increderea. Dedic golul lui Rednic si familiei lui si sper sa fac cat mai multe dedicatii de acest gen. Atat de bine ne simtim ca nici unul dintre noi nu este suparat cand sta pe banca de rezerve. Eu stiu cum e sa faci tusa, dar acum a venit si randul meu", a declarat autorul primului gol din meciul cu giulestenii.

Dinel Staicu se viseaza primar

Principalul finantator al oltenilor, Dinel Staicu, a fost incantat de evolutia formatiei pe care o patroneaza. Acesta i-a recompensat ieri la antrenament pe jucatori, cu cate 2.000 de euro, aceasta fiind prima promisa inainte de meci. El i-a anuntat pe „juveti" ca aceeasi suma le va fi inmanata si in cazul in care vor invinge in Stefan cel Mare. In alta ordine de idei, Staicu, care candideaza la functia de primar al Craiovei, a facut o declaratie care pe multi i-a facut sa zambeasca. „Am batut la Brasov si am castigat trei procente, am batut si Rapidul am mai luat trei procente, daca batem si pe Dinamo ies primar din primul tur", a spus patronul Universitatii.

Andone are doi indisponibili

Dinamo, care a cedat pozitia de lider prin remiza alba inregistrata la Bacau, nu are decat o singura varianta in meciul de sambata cu Universitatea Craiova, si anume victoria. Planurile antrenorului dinamovist Ioan Andone par date peste cap de indisponibilitatile pe care le are in lot. Astfel, la meciul cu oltenii, Andone nu-i poate folosi pe Alexa, care este suspendat pentru cumulul de cartonase, si pe Angelo Alistar, accidentat. In schimb, a fost o alarma falsa in ceea ce-l priveste pe Claudiu Niculescu, care nu este suspendat. Acesta si-a efectuat etapa de suspendare in meciul tur pe care Dinamo l-a sustinut la Bistrita in compania Gloriei, scor 1-1. Partida care va avea loc sambata seara, de la ora 21:00 si va fi transmisa in direct de Pro TV il va avea la centru pe bacauanul Ionica Serea.

Vicentiu Neagoe, Mario Morcov

×
Subiecte în articol: sport