x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Urmati-le exemplul!

Urmati-le exemplul!

26 Aug 2004   •   00:00

Pe arena unde galatenii vor evolua in aceasta seara, stelistii s-au impus cu 4-2 acum doua saptamani, in fata lui Zeleznik Belgrad. In aceasta seara, de la ora 20:30, Otelul va disputa la Belgrad, cu Partizan, mansa secunda din cadrul turului III preliminar al Cupei UEFA. Partida, care va fi transmisa in direct de TVR 1, va incepe de la scorul de 0-0, inregistrat in tur la Constanta.

DANIEL STAN

OPTIMISM. Inainte de a decola spre capitala Serbiei, intreaga delegatie galateana era optimista. "Chiar daca avem sansa a doua, vom juca la victorie", a declarat vicepresedintele Vali Stefan, completat de antrenorul Sorin Cartu: "Nu vom juca la 0-0, asta e clar. Ne-am sinucide. Sunt optimist si ma gandesc ca putem elimina pe Partizan!". In plus, "otelarii" stiu ca pe arena adversarilor, Steaua a invins cu doua saptamani in urma pe Zeleznik Belgrad, scor 4-2. "As vrea sa fie acelasi scor, insa ne multumim si cu o victorie la limita. Sau macar un 1-1, 2-2, numai sa ne calificam si sa ne razbunam pe ei dupa ce in tur ne-au rupt picioarele si au jucat numai la intimidare", si-a adus aminte mijlocasul Ciprian Danciu. Sorin Cartu nu are probleme majore de efectiv, doar Cristi Negru si Nemtanu fiind accidentati. In schimb, tehnicianul poate miza pe revenirea lui Danciu.

INCONSTIENTA

"Nu vom juca la 0-0, asta e clar. Ne-am sinucide. Sunt optimist si ma gandesc ca putem elimina pe Partizan. Sunt convins ca ne asteapta o incercare grea si astept reactia de orgoliu a jucatorilor!" - Sorin Cartu, antrenor Otelul

SUPERSTITIE

Presedintele Nicolai Boghici nu a facut deplasarea alaturi de lotul echipei sale nici la Belgrad, asa cum procedase si la Tirana. "Am afaceri de rezolvat, dar cred ca or sa castige si fara mine. Poate e mai bine asa, sa stau acasa si sa-i vad pe baieti cum o sa castige. Poate le port mai mult noroc din fata televizorului. Luati acest gest al meu ca pe o superstitie", a comentat conducatorul gruparii de la Dunare. Totusi, nu este exclus ca decizia lui Boghici sa aiba legatura si cu relatiile incordate care exista intre el si tehnicianul Sorin Cartu, care au "explodat" la finele partidei tur, de la Constanta.
×
Subiecte în articol: sport