x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport URZICENI – CRAIOVA 1-2 / PrivaţI de remiză

URZICENI – CRAIOVA 1-2 / PrivaţI de remiză

de Dragos Stoica    |    24 Sep 2008   •   00:00

Universitatea a detronat Unirea de pe prima poziţie, dar gazdele au avut anulat eronat un gol în minutul 90, pe motiv de ofsaid.



Universitatea a detronat Unirea de pe prima poziţie, dar gazdele au avut anulat eronat un gol în minutul 90, pe motiv de ofsaid.

Unirii Urziceni nu-i plac meciurile de pe teren propriu cu Craiova. Oltenii sunt neînvinşi pe gazonul ialomiţenilor de la promovarea în tandem a celor două echipe pe prima scenă din 2006, însă Universitatea a avut luni seară destulă şansă să plece cu toate cele trei puncte. La scorul de 2-1 în favoarea lor, elevii lui Nicolo Napoli au fost iertaţi de primirea unui gol perfect valabil, după ce asistentul Eduard Crângaşu a indicat aiurea ofsaid la Mara în minutul 90.

"AM ÎNCEPUT SĂ DERANJĂM"
La finalul meciului, gazdele şi-au putut stăpâni cu greu furia. "Sunt foarte supărat. Ştiam că întâlnim o echipă bună cu jucători tineri şi valoroşi, care a dominat orice joc până acum, indiferent cu cine a jucat. Ştiam şi că vor încerca să pună stăpânire pe joc, dar noi ne-am luat măsuri. Le-am făcut cadou două goluri. Îi felicit pe olteni pentru victorie. Le-am spus jucătorilor la pauză că şi un egal e bun, dar nu cred că oboseala e o scuză. În Anglia jucam câte patru meciuri în şapte zile. Este urât când nu ţi se acordă două penaltyuri la Hamburg şi unul cu Craiova, iar azi ni s-a anulat şi un gol valabil", a declarat Dan Petrescu.

×
Subiecte în articol: sport