x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UTA – CRAIOVA 0-1 - Au scăpat de-o grijă

UTA – CRAIOVA 0-1 - Au scăpat de-o grijă

21 Mar 2008   •   00:00
UTA – CRAIOVA 0-1 - Au scăpat de-o grijă

Arădenii au pierdut primul meci sub comanda antrenorului Gabi Stan, 0-1 cu Universitatea Craiova, şi rămân pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1. Golul a fost înscris de Florin Costea, din pasa lui Baird. După meci, Stan a declarat că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.

Arădenii au pierdut primul meci sub comanda antrenorului Gabi Stan, 0-1 cu Universitatea Craiova, şi rămân pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1. Golul a fost înscris de Florin Costea, din pasa lui Baird. După meci, Stan a declarat că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. “După părerea mea, raportând la numărul de ocazii, rezultatul este nedrept. Ei au avut golul şi încă o ocazie. Golul a plecat tot dintr-o greşeală de a noastră. Nenorocirea este că fiecare meci se joacă cu sabia deasupra capului”, a spus tehnicianul arădenilor, care speră într-un rezultat onorabil în etapa viitoare, în meciul din deplasare cu Steaua: “Am intrat în vestiar după meci şi i-am găsit pe jucători demoralizaţi şi cu capul în pământ. Eu am venit doar de două zile, nu ştiu mare lucru despre echipă, dar le-am spus că nimic nu e pierdut. Singura problemă este că ei nu prea mai cred în şansele lor. La Bucureşti o să ne adunăm, ca să nu ne facem de râs”.

 

 

De partea cealaltă, Nicolo Napoli a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi. “Ne-am făcut jocul pe care ni l-am propus, şi rezultatul a fost pe măsură. Am început bine, am ratat două ocazii, apoi UTA a echilibrat balanţa, ne-a ameninţat, dar nu am renunţat nici o secundă la ceea ce ne-am propus şi am reuşit să învingem”, a declarat antrenorul Universităţii. Cu toate acestea, italianul spune că echipa sa nu a scăpat încă de grijile retrogradării: “Acest rezultat nu ne aduce nici linişte, nici certitudinea că evităm retrogradarea. În continuare, toate echipele din subsolul clasamentului, inclusiv UTA sau Universitatea Cluj, au şanse să rămână în Liga 1.”

×
Subiecte în articol: sport