x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Va fi infern în Zăvoi

Va fi infern în Zăvoi

16 Apr 2010   •   00:00
Va fi infern în Zăvoi
Sursa foto: Andrei Moise/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Oltchim încearcă să intre în istorie ca prima echipă din România care se cali­fică în finala Ligii Campionilor.

Pentru aceasta, fetele din Zăvoi trebuie să câştige manşa a doua a semifinalei cu Györ ETO, programată duminică, la Râmnicu-Vâlcea.

Prin prisma rezultatului de egalitate din tur, 25-25, Oltchim este clar favorită, numai că unguroaicele au avertizat că vin în România să obţină calificarea. Se anunţă un meci incendiar, între două echipe care s-au întâlnit de multe ori în ultimii ani şi care nu mai au secrete una faţă de cealaltă. "Nu va fi uşor să ne calificăm. Campioana Ungariei este foarte puternică şi îşi va juca şansa până în ultima secundă. Cred că va fi un meci infernal. În tur a fost un meci echilibrat şi s-au făcut greşeli de ambele părţi. Tenisunea va fi şi mai mare de această dată, iar noi trebuie să ne păstrăm concentrarea şi să greşim cât mai puţin", a declarat antrenorul Radu Voina.


MAIER E INCERTĂ
Accidentările îi dau destule bătăi de cap lui Voina, acesta neştiind încă dacă o va putea folosi pe Ramona Maier, care a lipsit şi la Györ. "Ea nu s-a antrenat de mult timp, dar face eforturi pentru a fi aptă. Narcisa Lecuşanu are dureri mari la genunchiul la care a fost operată, dar vă spun eu că, dacă trebuie, va juca şi într-un picior. Să dea Dumnezeu să avem lotul valid şi să fie problema mea să aleg cele 14 jucătoare care vor fi trecute pe foaie", a spus tehnicianul.

Meciul Oltchim - Györ va începe la ora 17:15 şi va fi transmis de Pro TV. Dacă se vor califica în finală, vâlcencele au promisă o primă de 10.000 de euro fiecare. În cealaltă semifinală, Larvik primeşte vizita lui Viborg, care s-a impus în tur cu 27-21.

×
Subiecte în articol: sport