x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Va pleca si Rubenilson

Va pleca si Rubenilson

20 Oct 2004   •   00:00

Degringolada continua la Universitatea Craiova. Dupa plecarile lui Romeo Paduret si Jerry Gane, un al treilea jucator adus de fostul antrenor, Mircea Rednic, va parasi gruparea din Banie. Este vorba de brazilianul Rubenilson, care ieri si-a reziliat contractul, invocand probleme familiale si de adaptare.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

DIZGRATIE. Atacantul brazilian intrase oricum in dizgratia conducerii clubului, principalul motiv fiind slabul randament in meciurile disputate in acest tur de campionat. In plus, in meciul disputat cu doua etape in urma la Brasov, suparat ca a fost schimbat dupa doar 20 de minute, Rubenilson a avut o iesire nervoasa la adresa bancii tehnice, fapt ce l-a deranjat pe managerul general Pavel Badea. A doua zi a cerut o invoire pentru trei zile, insa s-a intors dupa o saptamana, spunand ca a avut probleme cu sotia.

REZILIERE. Ieri, inainte de antrenament, Rubenilson i-a comunicat managerului general Pavel Badea ca doreste sa paraseasca echipa, invocand faptul ca sotia este bolnava si, nu in ultimul rand, ca nu s-a adaptat la Craiova. "M-a anuntat ca are probleme in familie si ca nu mai sta. I-am spus sa se duca la Dinel Staicu. A discutat cu patronul si, in final, s-a luat hotararea rezilierii contractului pe cale amiabila", a declarat Badea. Brazilianul avea contract pana vara viitoare si urma sa castige 70.000 de dolari, avand si o clauza de prelungire. Din aceasta suma, Rubenilson a incasat un avans, insa Pavel Badea a refuzat sa dea detalii despre acest aspect.

CONTROL. Reprezentanti ai Comisiei Nationale Antidoping au efectuat ieri un control inopinat la Universitatea Craiova, testand 4 fotbalisti: Plesan, Bundea, M. Iordache si Murgan. Cei doi reprezentanti ai Comisiei s-au prezentat la antrenamentul craiovenilor cu un plic sigilat in care erau nominalizati 4 jucatori, printre care figura si Jerry Gane, fotbalist ce nu mai evolueaza la "Stiinta" de la inceputul lunii septembrie. In locul lui Gane a fost controlat Murgan. "Astfel de controale fac bine fotbalistilor in primul rand", a zis Plesan.

×
Subiecte în articol: sport