x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vacanta activa la "cainii rosii"

Vacanta activa la "cainii rosii"

14 Iun 2004   •   00:00
Vacanta activa la "cainii rosii"

Fostii rapidisti George Galamaz si Cristian Irimia vor semna astazi pentru cinci ani cu Dinamo. Transferurile intermediate de catre Ioan Becali ii costa pe "caini" 700.000 de dolari.

DANIEL STAN

Plecarea lui Giovani Becali de la Rapid se dovedeste a fi benefica pentru gruparea din Stefan cel Mare. Ex-presedintele "visiniilor" dovedeste ca are "cale libera" la Dinamo, indrumandu-i pe Galamaz si Irimia spre echipa lui Andone. Cei doi jucatori au fost adusi iarna trecuta la Rapid, de la Sportul Studentesc, fiind foarte apreciati de catre antrenorul dinamovist, care a mai lucrat cu ei chiar inainte de a veni la Dinamo.

LA "PACHET". Fostii giulesteni vor semna astazi contracte pe cinci ani cu formatia campioana, Dinamo urmand sa plateasca 700.000 de dolari. Galamaz si Irimia vor avea salarii de 35.000 de dolari, fiind in coproprietatea firmei de impresariat "Becali&Popescu" si a ros-albilor.

TRATATIVE. Directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, mai pregateste inca o lovitura "externa", dupa aducerea lui Liviu Ciobotariu. El il asteapta in aceste zile la discutii pe Bogdan Mara, in prezent sub contract cu o echipa din China. Atacantul a mai evoluat la Dinamo in sezonul 1999-2000, cand a castigat eventul, dupa care s-a transferat in Spania, la Alaves. Intre timp, si-a reziliat contractul cu formatia spaniola si a ales Asia.

In asteptarea lui Andrei Cristea

Conducerea campionilor insista in aceste zile pentru parafarea intelegerii cu bacauanul Andrei Cristea. Chiar daca proprietarul jucatorului, Dumitru Sechelariu, si-ar fi dat deja acordul, faptul ca se afla in turul doi al alegerilor pentru Primaria Bacaului face ca definitivarea actelor sa stagneze momentan. Tanarul international, care mai este dorit de Steaua si Rapid, i-ar costa pe "caini" 600.000 de dolari, plus 50% dintr-un eventual transfer in strainatate. Altfel, ramanand la capitolul achizitii, oficialii dinamovisti continua negocierile prin telefon cu portarul formatiei Salamanca, Bogdan Stelea.
×
Subiecte în articol: sport