x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vâlcenii pot urmări meciul cu Viborg pe un ecran uriaş

Vâlcenii pot urmări meciul cu Viborg pe un ecran uriaş

14 Mai 2010   •   00:00

Reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea au început, vineri, pregătirile pentru instalarea unui ecran uriaş în centrul municipiului, unde localnicii vor putea să vizioneze meciul de handbal feminin Oltchim - Viborg, din manşa secundă a finalei Ligii Campionilor, care se va juca la Bucureşti.

Potrivit primarului municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu, în Piaţa Mircea cel Bătrân din oraş va fi instalat un ecran uriaş pentru localnicii care nu vor putea fi prezenţi la meci. Rădulescu a afirmat că parcarea în zona centrală a oraşului a fost restricţionată pentru ca ecranul să poată fi amplasat.

Totodată, primarul a spus că jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi se vor afla în zonă pentru menţinerea ordinii, precizând că instituţia pe care o conduce a delimitat spaţiile pentru comercianţii şi proprietarii de terase.

Edilul a menţionat că pentru sosirea fetelor în muncipiu a pregătit un spectacol cu artificii şi o festivitate de premiere, indiferent de rezultatul finalei.

"Ştiu că şansele sunt reduse, dar noi credem în fetele noastre, iar la sosirea fetelor în oraş am pregătit un spectacol cu artificii şi o festivitate de premiere. Sportivele o merită pentru că este o performanţă să joci o finală în Ligă Campionilor", a declarat Romeo Rădulescu.

Oltchim a pierdut prima manşă a finalei cu echipa daneză Viborg cu scorul de 28-21. Meciul retur va avea loc la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20:45.

×
Subiecte în articol: redactie