x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Valdica" rupe tot

"Valdica" rupe tot

24 Feb 2004   •   00:00

Ziua de ieri a mai adus doua victorii in contul delegatiei Romaniei prezenta la Campionatul European de Box din Croatia.

SUCCESE. Adrian Alexandru l-a invins la puncte, cu scorul de 49-38, pe finlandezul Joni Turunen in limita categoriei 60 de kilograme, cea de-a doua victorie inregistrata apartinand lui IonutGheorghe (64 kg), care a trecut de lituanianul Darius Josevicius cu scorul de 40-21, obtinand astfel calificarea in sferturile de finala. Un alt roman care a mers mai departe la "Europenele" din Croatia este Waldemar Cucereanu. Acesta s-a calificat duminica in sferturile de finala ale categoriei 54 de kilograme, dupa ce l-a invins la puncte pe bielorusul Khavazhi Khatsigov. Viorel Simion a obtinut calificarea in turul al doilea al categoriei 57 de kilograme, invingandu-l prin inferioritatea adversarului in repriza a doua pe pugilistul italian Devis Boschiero.

RATARE. Ieri, George Gavril (+91 kg) nu a reusit sa treaca de polonezul Mariusz Wach, fiind invins la puncte cu scorul de 16-34, parasind astfel competitia. Aseara au mai urcat in ring si Dorel Simion, care l-a intalnit pe slovacul Damjan Sel, si Marian Simion, care a dat piept cu belarusul Andrei Mikhailov.
COSMIN SMOCHINA

×
Subiecte în articol: sport