x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Valencia si Barca ingenuncheate

Valencia si Barca ingenuncheate

12 Mar 2004   •   00:00

"Optimile" Cupei UEFA au fost marcate de atentatele teroriste din Madrid, toate partidele fiind precedate de un minut de reculegere al jucatorilor inaintea fluierului de inceput.

Asa s-a intamplat si la Ankara, unde fotbalistii de la Genclerbirligi si Valencia au intrat pe teren cu un banner pe care scria "Impartasim durerea Spaniei".

SURPRIZA. Tot in capitala Turciei a explodat si "bomba" serii, Valencia fiind ingenuncheata, cu 1-0, de echipa care a eliminat trupa lui Ianis Zicu, AC Parma, din faza precedenta a Cupei UEFA. Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 12, din penalty, de belgianul Daems.

SCANDAL. O alta reprezentanta a Spaniei, FC Barcelona, a pierdut, la limita, 1-0, pe "Hampden Park", in fata scotienilor de la Celtic Glasgow, dupa ce a evoluat, din minutul 49, in 9 oameni. Motta (Barcelona) si portarul Douglas (Celtic) au fost eliminati la pauza, dupa ce s-au luat la bataie pe tunelul spre vestiare, in timp ce atacantul catalanilor, Javier Saviola, a vazut cartonasul rosu la 4 minute de la reluare. Scorul serii a fost realizat de englezii de la Newcastle, care au nimicit, cu 4-1, pe Mallorca, in timp ce FC Bruges, la care Alin Stoica n-a fost convocat, a pierdut, 3-1, pe terenul francezilor de la Bordeaux. (Catalin Fainisi)

Rezultatele de aseara

Bordeaux - FC Bruges 3-1
Celades (‘60) si (‘71), Riera (‘87) / Verheyen (‘58)

Genclerbirligi - Valencia 1-0
Daems (‘12) - penalty

Auxerre - Eindhoven 1-1
Tainio (‘36) / Lucius (‘71)

Newcastle - Mallorca 4-1
Bellamy (‘67), Shearer (‘71), Robert (‘74), Bramble (‘74) / Correa (‘58)

Celtic Glasgow - Barcelona 1-0
Thompson (‘59)

Benfica - Inter Milano 0-0

Liverpool - Marseille 1-1
Baros (‘55) / Drogba (‘79)

Meciul Villarreal - AS Roma s-a disputat dupa incheierea acestei editii.
Returul se va disputa pe 25 martie.

×
Subiecte în articol: sport