x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Valentino Rossi vrea să intre în Formula 1

Valentino Rossi vrea să intre în Formula 1

23 Apr 2009   •   00:00
Valentino Rossi vrea să intre în Formula 1

Multiplul campion mondial la motociclism viteză, italianul Valentino Rossi, se gândeşte să renunţe la cursele pe două roţi în favoarea celor pe patru roţi. Rossi îşi doreşte ca începând din anul 2011 să devină pilot de raliuri.



"În 2010 mă voi hotărî dacă voi continua să pilotez în MotoGP sau nu. Când voi renunţa la cursele moto mi-aş dori să mă dedic curselor pe patru roţi, pentru o perioadă de zece ani. Opţiunea mea principală este Campionatul Mondial de raliuri", a declarat "Il Dottore", citat de Agerpres.

Valentino Rossi a participat deja la câteva etape din Mondialul de raliuri, prestaţiile sale fiind apreciate de către ceilalţi piloţi. Ela cochetat şi cu Formula 1, fiind invitat să testeze bolizii scuderiei Ferrari. "Am avut lungi tratative cu Ferrari, pentru a deveni mai întâi pilot de încercare, în 2007, iar apoi să concurez în Marele Circ, din sezonul 2008, dar în final am deci să rămân la cursele moto, iar acum o întoarcere către Formula 1 nu mai este posibilă", a mai spus campionul italian.

×
Subiecte în articol: sport