x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Van der Vaart va intra rindul "galacticilor"

Van der Vaart va intra rindul "galacticilor"

04 Aug 2008   •   00:00
Van der Vaart va intra rindul "galacticilor"

14:40 • Real Madrid a obtinut in cele din urma acordul de transfer al nemtilor de la Hamburg pentru mijlocasul olandez Rafael van der Vaart, care va semna un contract pe o perioada de cinci ani, dupa cum informeaza site-ul oficial al jucatorului, citat de Reuters .

Real Madrid a obţinut în cele din urmă acordul de transfer al nemţilor de la Hamburg pentru mijlocaşul olandez Rafael van der Vaart, care va semna un contract pe o perioadă de cinci ani, după cum informează site-ul oficial al jucătorului, citat de Reuters .


UN VIS ÎMPLINIT. După un întreg război al negocierilor, Van der Vaart a anunţat pe site-ul său oficial că s-a înţeles cu şefii Realului. "Mă voi transfera la Real Madrid. Întotdeauna am vrut să mă mut în Spania deoarece am o puternică legătura cu această ţară. Să joc la Real este un vis devenit realitate", a spus olandezul. Fotbalistul, care va încasa un salariu de milioane de euro pe sezon, este cel de-al cincilea olandez din lotul madrilenilor, după Ruud van Nistelrooy, Royston Drenthe, Arjen Robben şi Wesley Sneijder. (V.A)

×
Subiecte în articol: sport