x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vasile Turcu vrea 33% din acţiunile clubului

Vasile Turcu vrea 33% din acţiunile clubului

04 Iun 2010   •   00:00
Vasile Turcu vrea 33% din acţiunile clubului
Sursa foto: /Intact Images

Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu şi-a exprimat dorinţa de a investi la divizionara secundă FC Argeş, alături de autorităţile locale, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, iar acţiunile să fie împărţite în mod egal.

Turcu a oferit deja clubului piteştean 20.000 de lei pentru achitarea baremurilor de arbitraj restante, precum şi pentru deplasarea ce urma a fi făcută la Arad pentru meciul cu UTA.

"Am vorbit cu Vasile Turcu, ne-a dat 200 de milioane de lei vechi. Vrea să vină la FC Argeş, dar nu ca acţionar majoritar. Mi-a propus varianta unui parteneriat alături de Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, în care fiecare să deţină 33 la sută dintre acţiuni", a declarat primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc.

La rândul său, Turcu a recunoscut că este interesat să investească la FC Argeş: "Soţia mea este argeşeancă şi vreau să ajut pe FC Argeş. Nu pot însă plăti eu găurile altora. I-am prezentat primarului Tudor Pendiuc varianta mea şi aştept un răspuns", a spus Vasile Turcu.

Vasile Turcu a mai dorit să investească la FC Argeş în toamna anului 2009, însă a cerut să preia serviciul de Salubrizare din Piteşti.

×