x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vasluiul şi CFR Cluj sunt în semifinale

Vasluiul şi CFR Cluj sunt în semifinale

de Daniel Stan    |    19 Noi 2009   •   00:00
Vasluiul şi CFR Cluj sunt în semifinale
Sursa foto: /Agerpres

FC Vaslui a acces în semifinale, 1-0, cu un gol reuşit pe final de Burdujan, în timp ce deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, a fost împinsă de la spare de arbitrul Alexandru Tudor, câştigând cu acelaşi scor.

În faţa unei echipe incomode, Internaţional Curtea de Argeş, care a preferat mai mult antifotbalul, FC Vaslui a tremurat pentru calificarea în semifinalele Cupei României. După ratări uriaşe, a venit golul izbăvirii, meritat de moldoveni, înscris de Burduşan cu trei minute înainte de final. "Poate pe viitor nu vom mai ajunge să ne chinuim să câştigăm, dar ăsta este fotbalul. Rămâne să vedem cât vom reuşi să menţinem această invincibilitate", a declarat la final antrenorul vasluienilor, Marius Lăcătuş.

De partea cealaltă, Ştefan Stoica a precizat: "Vasluiul a avut multe ocazii în prima repriză, apoi a fost mai echilibrat, dar este greu să joci cu un om mai puţin. Nu ne putem bate pe două fronturi, interesul nostru este să evităm retrogradarea".

TUDOR S-A FĂCUT DE RĂS
Arbitrul Aleandru Tudor a stricat partida de la Craiova. 15.000 de oameni au rămas indignaţi de maniera de arbitraj a "centralului" bucureştean. Prima mare greşeală a fost anularea golului marcat de Florin Costea, a urmat validarea reuşitei lui Dubarbier, deşi Traore se afla în ofsaid şi a influenţat faza, apoi eliminarea eronată a aceluiaşi Traore. A rămas 1-0 pentru clujeni, Craiova ratând unul dintre obiective. "Să nu-l mai văd pe Tudor", a declarat patronul oltenilor, Adrian Mititelu.


"Câinii" nu vor surprize
Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, le cere jucătorilor concentrare maximă: "Urmează două jocuri grele, dar pregătirea făcută ne va ajuta ca şansele la Cupă şi la campionat să existe în continuare. În vestiar e linişte şi o atmosferă foarte bună. Ambele meciuri, cu Astra şi Timişoara, sunt importante, trebuie ca băieţii să înţeleagă că în această lună trebuie să dea totul ca să avem o vacanţă liniştită şi să pregătim bine returul. Jocul nostru mai trebuie îmbunătăţit, relaţiile de joc puse mai bine în valoare, pentru ca randamentul să ne permită să obţinem şi rezultate. Cu Rapid, de exemplu, am făcut un joc bun, dar rezultatul nu a fost pe măsură". La rândul său, stoperul Cosmin Moţi a spus: "Au trecut mulţi ani de când nu am mai câştigat Cupa şi nu vrem ca Astra să facă vreo surpriză şi să ne împiedice. Acum ne gândim la meciul de Cupă, nu la cel cu Timişoara. La vară e important să fim pe primul loc, nu acum. Sperăm şi ca Marius Niculae şi Florin Bratu să fie apţi de joc cât mai curând".
• Mihai Igiroşanu

CUPA ROMÂNIEI - SFERTURI
MARŢI
FC BraŞov - Gloria Bistriţa 3-0
Hadnagy ('4), Zaharia ('30), Ilyeş ('59 - pen.)

IERI
FC Vaslui - Curtea de Argeş 1-0
Burdujan ('87)

"U" Craiova - CFR Cluj 0-1
Dubarbier ('24)

AZI
Ora 20:15 (Pro TV)
Astra - Dinamo
Arbitri: Cr. Balaj - V. Urzică, L. Ciubotariu

×
Subiecte în articol: sport