x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport VfB Stuttgart - Chelsea se joaca fara Adi Mutu

VfB Stuttgart - Chelsea se joaca fara Adi Mutu

25 Feb 2004   •   00:00

Doua meciuri cu Arsenal au fost suficiente pentru ca Chelsea sa rateze o parte dintre obiectivele sezonului: titlul de campioana si Cupa Angliei.

Singura competitie in care echipa miliardarului Roman Abramovici ramane inca in carti este Liga Campionilor.

DECISIV. Astfel, echipa antrenata de Claudio Ranieri nu are voie sa greseasca in confruntarea de astazi cu VfB Stuttgart. Nu va fi usor pentru ca londonezii vor evolua fara Adrian Mutu, care nu a facut deplasarea in Germania din cauza unei accidentari la coapsa, suferita in meciul cu Arsenal. Claudio Ranieri ii va avea insa la dispozitie pe Carlo Cudicini, Damien Duff si Hernan Crespo, toti recuperati dupa diferite probleme medicale.

PRECEDENT. Partida de la Stuttgart, transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45, ar putea fi cruciala si pentru tehnicianul italian. Presa engleza, dar si cea peninsulara vorbesc din ce in ce mai des despre inlocuirea lui Ranieri fie cu antrenorul Romei, Fabio Capello, fie cu cel al lui Juventus, Marcello Lippi. Chelsea si Stuttgart nu s-au mai intalnit din prima vara lui 1998, cand englezii au invins cu 1-0 in finala Cupei Cupelor, competitie care avea sa dispara in anul urmator.

Tot in aceasta seara, Deportivo La Coruna si Juventus se confrunta pentru a treia oara in ultimii trei ani in Liga Campionilor, in timp ce Manchester United joaca in Portugalia cu detinatoarea Cupei UEFA, FC Porto.
( DELIA GOMOESCU )

×
Subiecte în articol: sport