x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victor Piturca - "E normal sa ne temem"

Victor Piturca - "E normal sa ne temem"

02 Sep 2006   •   00:00
Victor Piturca  -  "E normal sa ne temem"

Echipa Romaniei a efectuat ieri-dimineata ultimul antrenament inaintea meciului cu Bulgaria. La finele sedintei de pregatire, selectionerul a raspuns intrebarilor reprezentantilor mass-media, inclusiv ale Jurnalului National.

Jurnalul National: Ce parere aveti despre meci?
Victor Piturca: Este o partida foarte importanta. In fotbal se poate intampla orice, dar eu sper sa castigam cele trei puncte puse in joc.

Bulgarii spun ca vin la victorie.
Si pentru ei este important acest joc. Bulgaria este o echipa valoroasa. Doar ca, in acest moment, simt ca echipa noastra este motivata si mobilizata la maximum.

Cum comentati atacurile presei bulgare la adresa dumneavoastra?
Sincer, nu mi s-au parut atacuri. Mai degraba au fost vehiculate niste informatii alimentate din Romania. Prefer sa ma concentrez asupra me-ciului.

Bulgarii au acuzat conditiile de joc de la Constanta.
Poate ca unii dintre jucatorii lor au conditii mai bune, e treaba lor. Noi, oricum, suntem multumiti, si asta e cel mai important.

Mai sunt probleme medicale in lot?
Acum, nu! A fost ceva cu Dica, dar el este apt acum. Din pacate, nu ne putem baza pe Dorinel Munteanu, Mazilu, Ovidiu Petre, Goian, Paraschiv.

S-au negociat primele pentru calificare?
A avut Cristi Chivu o discutie cu Ionut Lupescu, dar nu asta e important acum. Oricum, prima va fi consistenta daca vom reusi calificarea.

Biletele s-au vandut toate, cele mai multe de catre bisnitari.
Si bisnitarii trebuie sa-si faca treaba, nu? Oricum, stiu ca toate galeriile au primit bilete. Sper sa fie o atmosfera asa cum a fost mereu.

Va e teama de acest meci?
Chiar am vorbit cu baietii si le-am spus ca e normal sa ai teama in fata unui astfel de adversar. Imi amintesc ca si noi, cand eram la Steaua, inaintea meciului cu Anderlecht, am avut o teama care ne-a mobilizat si mai mult.

Va ganditi si la un rezultat de egalitate?
Chiar daca pierdem, nu e un dezastru, doar ca sansele ni se diminueaza, mai ales ca jucam cu principala contracandidata.
×
Subiecte în articol: sport