x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victor Piturca semneaza luni

Victor Piturca semneaza luni

07 Ian 2005   •   00:00

Din cauza unor probleme medicale, selectionerul Victor Piturca n-a semnat nici ieri contractul cu FRF. Mircea Sandu il astepta inca de joi la Casa Fotbalului.

MIHAI IGIROSANU

BOLNAV. Din cauza unor serioase probleme medicale, Victor Piturca nu poate deveni selectioner cu acte in regula
Ceea ce parea doar o banala raceala s-a transformat intr-o problema medicala serioasa pentru Victor Piturca, care il pune in imposibilitatea de a-si oficializa legatura cu FRF.

PROBLEME. Selectionerul a discutat telefonic cu presedintele Federatiei, Mircea Sandu, informandu-l ca se simte foarte rau si ca medicii i-au interzis sa paraseasca locuinta. Noaptea de joi spre vineri a fost una extrem de neplacuta pentru Victor Piturca, acesta neputand sa inchida un ochi din cauza febrei si a unor probleme respiratorii. "Am discutat cu presedintele Mircea Sandu si urmeaza sa ne vedem, probabil, luni, la sediul Federatiei", a precizat tehnicianul.

CONTRACT. In urma discutiilor purtate cu conducatorul FRF, Victor Piturca va avea un salariu mai mare decat suma stabilita initial, 250.000 de euro. In privinta duratei intelegerii, aceasta va dura pana la finele Europenelor din 2008, in cazul indeplinirii obiectivului de calificare. Daca Romania va rata prezenta la CE, contractul dintre cele doua parti are mari sanse sa se intrerupa.

GHIOANE, CU SLOVACIA
In vederea meciului amical programat pe data de 9 februarie, la Larnaca, impotriva reprezentativei Slovaciei, selectionerul Victor Piturca a inceput deja contactele cu "stranierii". Printre primii jucatori cu care noul selectioner a discutat a fost mijlocasul lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane. In urma convorbirii telefonice, fotbalistul si-a dat acordul de a reveni la echipa nationala si i-a promis lui Piturca faptul ca va fi prezent pe 9 februarie, in Cipru, pentru intalnirea cu slovacii. Singura problema medicala din randul "stranierilor" este cea a lui Bogdan Lobont, care va absenta cu siguranta.

PROBLEME PENTRU ADVERSAR
In tabara Slovaciei exista o mare problema de ordin medical. Cel mai important jucator al adversarilor din 9 februarie, mijlocasul lui Blackburn Rovers, Vratislav Gresko, nu va putea juca. La finele anului trecut, el a suferit o ruptura de ligamente la genunchi, care il va tine cateva luni departe de gazon. El va rata chiar si cruciala "dubla" pe care slovacii o vor sustine pe 26 martie, impotriva Estoniei, in deplasare, si a Portugaliei, la Bratislava. Selectionerul Frantisek Laurinec nu are alte probleme serioase de efectiv.

×
Subiecte în articol: sport piţurcă victor