x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victoria a facut 5.000 de km ca sa-si vada fiul pe scena - Beckham jr. incepe ca

Victoria a facut 5.000 de km ca sa-si vada fiul pe scena - Beckham jr. incepe ca

25 Iun 2004   •   00:00

Desi a fost prezenta in tribune la toate meciurile Angliei, Victoria Beckham s-a aratat mult mai preocupata de viitoarea cariera de actor a fiului ei, decat de cea de fotbalist a sotului.

MADALINA CORBEANU, IONUT PADURARU

Victoria Beckham a facut o calatorie de peste 5.000 de kilometri pentru a-l vedea pe fiul sau, Brooklyn, in postura de actor. La numai 5 ani, urmasul celebrului fotbalist a intrat in forta in lumea show-biz-ului, primind la o serbare scolara un rol important in cunoscuta piesa a lui Shakespeare "Visul unei nopti de vara".

PREOCUPARE. Victoria si Brooklyn l-au sustinut pe David Beckham, care a condus spre victorie nationala Angliei, luni seara, in meciul cu Croatia. A doua zi insa, cei doi au plecat spre Hertfordshire, unde colegii lui Brooklyn au interpretat o versiune originala a celebrei comedii. Fosta Posh Spice a marturisit ca "orice s-ar fi intamplat la turneul final din Portugalia, pentru mine era mult mai important sa-mi vad fiul pe scena, decat sa il urmareasc pe David jucand fotbal".

MANDRIE. Victoria s-a aratat incantata de evolutia micutului actor, spunand ca aceasta postura i se potriveste de minune. Brooklyn nu se afla la prima sa aparitie intr-o piesa de teatru. Craciunul trecut, el a interpretat un rol de pastor intr-o sceneta despre nasterea lui Iisus la gradinita sa din Madrid. Dupa scurta escapada actoriceasca, sotia si baiatul lui David Beckham s-au intors la timp in Portugalia, pentru a-l vedea pe capitanul Angliei in partida din sferturile de finala impotriva tarii gazda a Campionatului European, disputata aseara.

Dedicatii pentru David

Cotidianul britanic The Sun a propus cateva variante originale pentru viitoarele roluri ale lui Brooklyn, pornind de la citate din opera lui Shakespeare, aceastea fiind adaptate pentru David Beckham. "O, blestemata lovitura de pedeapsa!" - Macbeth, actul V; "O, tu, sarmane Dwight Yorke!" - Hamlet, actul V. "Prieteni, Roman si altii de la Chelsea" - Iulius Cezar, actul III. "Lumea e o mare scena, in care toti barbatii si femeile joaca fotbal" - Cum va place, actul II.
×
Subiecte în articol: sport