x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victoria fara zambet

Victoria fara zambet

26 Apr 2004   •   00:00

Stelistii au oferit spectacol si eficienta in fata lui FC Arges, insa victoria le-a fost umbrita de succesul, 2-1, obtinut, in extremis, de Dinamo, in ultimul minut al prelungirilor de la Constanta.

Catalin Fainisi
Cei 15.000 de suporteri stelisti prezenti in Ghencea au sperat din primul minut ca Dinamo se va incurca la Constanta, unde elevii lui Piturca au suferit, in decembrie, prima infrangere din campionat. Meciul favoritilor aproape ca nu mai conta, mai ales ca FC Arges s-a dovedit o prada usoara, Neaga & Co. administrandu-le o doza de 4 goluri.

EXTAZ. Era minutul 11 cand stadionul a inceput sa vuiasca. Nu marcase Steaua, ci constanteanul Cristocea il invinsese pe dinamovistul Cristi Munteanu. 1-0 pentru Farul, golurile inscrise apoi de Radoi si Rachita sporind bucuria suporterilor, care se vedeau reveniti in fotoliul de lideri.

AGONIE. Vestea victoriei lui Dinamo, in ultimul minut al prelungirilor de la Constanta, le-a rapit presedintelui Gigi Becali si antrenorului Victor Piturca puterea de a se mai bucura la ultimele doua goluri, inscrise de Dica si de Neaga. „Fara blaturi!" si „De ce furati mereu?" s-a auzit dinspre galeria consternata a Stelei, care si-a vazut echipa privata de primul loc in clasament.

MM l-a criticat din nou pe Craciunescu

Conducatorii Stelei, Gigi Becali si Mihai Stoica, erau tristi la sfarsitul partidei de sambata, desi echipa lor invinsese cu 4-0. „Au fost frumoase acele minute in care, prin prisma rezultatului de la Constanta, eram pe primul loc", a declarat patronul stelist, care nu se astepta ca Dinamo sa invinga pe Farul, dupa ce a fost condusa pana spre final. MM Stoica a criticat din nou modul in care Ion Craciunescu face delegarile la meciuri. „Nu e posibil ca Salomir sa fie suspendat dupa ce a gresit impotriva lui Dinamo, iar Serea sa fie delegat la Brasov - Rapid, dupa ce a gresit flagrant impotriva Craiovei la Dinamo. Eu m-am saturat sa caut dreptatea!", a spus Stoica.

„Orice punct castigat de Dinamo echivaleaza cu un punct pierdut de noi. Daca nu castigam urmatoarele doua deplasari, sansele noastre la titlu tind spre zero" Mihai Stoica, presedinte executiv FC Steaua

„Am jucat contra a doi pitesteni, pe care oricine i-ar dori in echipa. Pot spune ca Dinamo avea in tur un atac redutabil si ca Steaua este, in momentul de fata, cea mai in forma echipa" Ion Moldovan, antrenor FC Arges

×
Subiecte în articol: sport dinamo