x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victorie chinuita

Victorie chinuita

13 Mar 2004   •   00:00

Fara a convinge, trupa lui Dan Petrescu a debutat cu dreptul in retur. Reusita care a adus linistea in Giulesti a fost un cadou venit de la tandemul Rotaru-Lajos.

Cu doua noutati implementate de "Bursuc", stoperul Rada si "inchizatorul" Negru, rapidistii au inceput inhibati, prima faza clara de poarta aparand abia dupa 20 de minute, cand Niculae a incercat o reluare de efect.

DESCATUSARE. Alb-visiniii au afisat un mecanism pe alocuri gripat, nereusind sa sparga gheata decat in urma unei faze incalcite. In minutul 37, Niculae a demarat in tromba pe dreapta, centrarea sa pe jos a fost scapata de Rotaru, un gafeur de meserie, fiind impinsa in plasa de Sabin Ilie cu toata opozitia lui Dianu.

EMOTII. Realizand ca nu mai au ce pierde, oaspetii au abordat cu mult tupeu repriza secunda. Dupa o ratare uriasa a rezervei Stan, Vrajitoarea a detonat bomba in Giulesti. L-a executat sec pe Dolha, in urma unei combinatii eficiente cu Stan. Gazdele si-au revenit greu din uluiala, iar forcing-ul s-a intetit cu greu la poarta lui Rotaru. Sabin Ilie a izbit bara, dupa o faza comica in care stoperii oradeni, Stanciu si Munteanu, s-au dat cap in cap, iar Niculae a trecut in doua randuri milimetric pe langa finalizare. Salvarea a venit de la acelasi Rotaru. Tentativa de portar al lui Titi Dumitriu a iesit aiurea in marginea careului, n-a putut boxa, iar Daniel Niculae a impins mingea in poarta dupa ce in prealabil o lovise cu mana, si il atinsese pe portarul oradean.

Becali si Petrescu au sarutat steagul

Asa cum le fusese cerut de catre liderii galeriei rapidiste, presedintele Ioan Becali si antrenorul Dan Petrescu au jurat ieri credinta culorilor alb-visinii. Cu cateva minute inainte de primul fluier al arbitrului Tiberiu Lajos, la mijlocul terenului, cei doi au sarutat un steag al Rapidului, purtat de un pusti de 5 ani.
( CATALIN FAINISI - Giulesti )

"Sunt ingrijorat de cele cateva greseli, care s-ar putea sa ne coste cand vom intalni adversari mai puternici"
Dan Petrescu

×
Subiecte în articol: sport