x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victorie la Cupa Hopman

Victorie la Cupa Hopman

04 Ian 2010   •   00:00

România a dispus, cu scorul de 2-1, de Australia în prima zi a Cupei Hopman, competiţie rezervată echipelor mixte, care se desfăşoară la Perth.



Cea de-a 22-a ediţie a acestei competiţii reuneşte cele mai bune opt echipe mixte din lume, între care şi cea a ţării noastre, care a revenit printre participante după 12 ani de absenţă. Repartizată în grupa A, România a întâlnit în primul meci Australia, principala favorită, pe care a învins-o cu scorul de 2-1.

Sorana Cârstea a adus primul punct ţării noastre, prin victoria cu 3-6, 6-4, 6-3 obţinută în faţa Samanthei Stosur, iar Lleyton Hewitt a restabilit egalitatea, după ce l-a învins cu 3-6, 6-3, 7-6 pe Victor Hănescu. Soarta meciului s-a decis la dublu, unde reprezentanţii noştri s-au impus cu 7-5, 6-1.

"A fost o zi perfectă. Am învins-o pe Stosur, numărul 13 mondial, iar apoi am jucat pentru prima dată cu Victor la dublu mixt şi am câştigat. Nu îmi puteam dori mai mult de atât", a declarat Sorana Cârstea. Următorul meci al României va avea loc mâine, contra Spaniei, care a învins SUA cu 3-0. Câştigătoarea grupei se califică în finală.

×
Subiecte în articol: sport