x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Video: Gloria Bistriţa - Dinamo: 1-2

Video: Gloria Bistriţa - Dinamo: 1-2

26 Sep 2008   •   00:00

Au inscris Diogo (min.76) respectiv Danciulescu (min. 12)



Au inscris Diogo (min.76) respectiv Danciulescu (min. 12)

Ioan Ovidiu Sabau: "Meciul a fost la discreţia lui Dinamo, la noi nu merge nimic"
"Partida a fost la discreţia lui Dinamo. Am jucat slab, am avut poate aşa o zvâcnire de orgoliu vreo 30 de minute, dar nu merge absolut nimic, nici ca determinare; a fost cel mai slab joc al acestui campionat. Cu toţii suntem preocupaţi pentru că e foarte greu când lucrurile nu merg şi jucătorii practic nu pot lupta. Va trebui să vedem care este problema şi să găsim soluţii. Cu CFR Cluj şi Steaua ne-am descurcat mult mai bine. Am făcut greşeli foarte mari, dar nu mă gândesc la plecare într-un moment atât de greu" a declarat antrenorul bistriţean la GSP TV.

Ionel Dănciulescu: "Avem mare nevoie de calificarea în grupele UEFA"

"Ultimele minute au fost puţin mai grele, dar per ansamblu am făcut o partidă bună. Rezultatul este meritat şi ne dă speranţe pentru meciul de joi cu NEC, unde nu concepem decât o victorie. Avem mare nevoie de calificarea în grupele UEFA. A fost un meci greu cu Gloria, aşa cum ne aşteptam, dar să nu trecem cu vederea faptul că am jucat foarte bine şi până la urmă am câştigat această partidă foarte dificilă. La Bistriţa vor învinge foarte puţine echipe în acest sezon", a declarat atacantul dinamovist GSP TV.

Mircea Rednic: "Vă promit că ne calificăm!"
Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat la finalul partidei de la Bistriţa că este mulţumit de victoria echipei sale şi spune că este sigur de calificarea în grupele Cupei UEFA, în dauna olandezilor de la NEC Nijmegen.
“A fost o victorie meritată, meciul s-a decis în prima repriză. Se câştigă foarte greu la Bistriţa , am avut un final greu, dar să nu uităm că meciul acesta a fost pregătitor pentru cel cu Nijmegen. Vă promit că ne calificăm! Felicit jucătorii pentru jocul prestat şi pentru dăruire. Fac apel la suporteri să se comporte civilizat, pentru că avem nevoie de ei”.

Suporterii dinamovişti către acţionari: "Dinamo poate şi fără voi!"

Suporterii "câinilor" prezenţi pe stadionul Gloriei au afişat un banner, pe întreaga durată a partidei, prin care le transmiteau lui Turcu & Co. că Dinamo se poate descurca şi fără suportul lor financiar. "Nu există compromis cu noi. Sunt şi alţii care pot băga bani ca voi!",a fost mesajul galeriei, "Fără noi, Dinamo ajunge să se bată la Intertoto" sau "Dacă ne retragem, clubul se desfiinţează!" fiind declaraţii ale acţionarilor pe care suporterii nu au dorit să le lase "netaxtate".

×
Subiecte în articol: sport dinamo