x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Viorel Moldovan este noul capitan

Viorel Moldovan este noul capitan

de Delia Gomoescu    |    04 Aug 2005   •   00:00
Viorel Moldovan este noul capitan

Viorel Moldovan (foto) va fi capitanul lui Poli Timisoara in sezonul viitor. Antrenorul Cosmin Olaroiu este de parere ca "Moldogol" este cel mai potrivit jucator al "alb-violetilor" pentru aceasta functie.

LIDER. "E normal ca Viorel sa fie capitan. Este un jucator exponential pentru echipa, are o mare experienta si este un adevarat lider. Nu este foarte greu sa-ti dai seama de lucrul acesta, fiind in sanul echipei. Cand jucatorii aveau o problema se duceau si ii spuneau lui, iar el imi spunea mie. Atunci era clar ca liderul lor consimtit era Viorel, asa ca n-a fost greu sa fac aceasta alegere", a spus Olaroiu. Intrebat daca a fost numit capitan de antrenor sau daca a fost votat de coechipieri, Moldovan a raspuns printr-o gluma: "Vocea si talentul meu m-au impus...".

ONORATI. Referitor la meciul amical cu Juventus, disputat aseara, noul capitan al lui Poli a subliniat ca venirea formatiei italiene in Romania este un lucru extraordinar nu numai pentru Timisoara, ci pentru intreg fotbalul romanesc. "Este o onoare pentru noi ca o echipa de talia lui Juventus vine la Timisoara sa participe la prezentarea formatiei noastre", a spus Moldogol.

INTARZIERE
Delegatia lui Juventus a ajuns la Timisoara ieri, in jurul orei 14:40, cu doua ceasuri mai tarziu decat fusese prevazut initial. Campioana Italiei a fost asteptata la aeroportul din Timisoara de presedintele lui Poli, Emil Rosianu, de viceprimarul Adrian Orza si de Alin Popoviciu, consilier judetean si membru in Consiliul de Administratie al gruparii de pe Bega. Italienii au primit o placheta pe care era inscriptionat mesajul: "Echipei de fotbal Juventus Torino, oaspete de onoare la Ziua Timisoarei - 3 august 2005". Italienii s-au cazat la Hotel Continental.

×
Subiecte în articol: sport