x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Virusul H1N1 invadează baschetul european

Virusul H1N1 invadează baschetul european

19 Oct 2009   •   00:00

Pivotul echipei elene Olimpiakos Pireu şi al naţionalei Greciei, Sofoklis Schortsanitis, a fost diagnosticat cu virusul H1N1, după ce s-a întors din turneul întreprins în Statele Unite ale Americii. Medicii echipei elene, care va debuta miercuri în Euroligă, au confirmat diagnosticul pentru Schortsanitis, dar şi pentru încă un jucător tânăr din lotul lui Olimpiakos, Kostas Papanikolaou.



Primele supoziţii ale staff-ului medical susţin că cei doi componenţi ai echipei Olimpiakos au contactat virusul în timpul turneului demonstrativ efectuat în SUA, informează Mediafax. "Lotul de jucători, alături de staff-ul tehnic, va fi supus unor analize amănunţite pentru a se stabili exact gradul riscului de a contacta boala şi alţi jucători", a anunţat conducerea clubului grec, duminică, citată de site-ul oficial al Euroligii.

În urmă cu câteva zile, vedeta din NBA Lebron James şi încă doi jucători de la Cleveland Cavaliers au fost de asemenea supuşi unor teste amănunţite, după ce au prezentat simptomele carcateristice infectării cu virusul H1N1, dar rezultatele nu au fost încă făcute publice.(V.A.)

×
Subiecte în articol: sport