x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vrea in top 50 / Pavel l-a invins pe Baghdatis

Vrea in top 50 / Pavel l-a invins pe Baghdatis

de Madalina Corbeanu    |    14 Iun 2006   •   00:00
Vrea in top 50 / Pavel l-a invins pe Baghdatis

Andrei Pavel l-a eliminat surprinzator pe finalistul de la Australian Open, cipriotul Marcos Baghdatis, in turul inaugural al turneului pe iarba de la Halle.

Tenismanul roman s-a impus cu scorul de 7-6, 6-3, in fata cipriotului Marcos Baghdatis, cap de serie numarul 4, in runda inaugurala a turneului de la Halle, dotat cu premii in valoare totala de 680.250 de euro. Pavel va juca azi, in turul doi, cu suedezul Robin Soderling. Beneficiar al unui wild card, Pavel si-a laudat adversarul: "Marcos nu a jucat prea bine in cel de-al doilea set, dar in primul, scorul a fost foarte strans. Il stiu pe Baghdatis de un an si cred ca este un om deosebit. Sa ai rezultatele lui intr-un timp atat de scurt si sa continui sa ramai un tip de treaba nu este usor. Mai simplu e sa devii arogant si sa nu-ti mai ajunga nimeni la nas. El insa a ramas neschimbat. La finalul meciului, chiar l-am imbarbatat si i-am spus ca data viitoare poate va fi mai bine pentru el".

Chiar daca nu a inceput anul foarte bine, jucatorul nostru este optimist: "Anul trecut am cazut mult in clasament, am jucat nervos, eram invins in pri-mele runde si imi pierdeam increderea in mine. Apoi am facut o luna pauza, atunci cand sotia mea, Simone, s-a operat. Am ajuns la 32 de ani si poate e normal sa ma intreb cat mai pot continua. Dar ma simt bine si sunt motivat. Voi mai juca anul acesta si abia apoi voi decide ce voi face. Vreau sa revin cat mai repede posibil in top 50".

×
Subiecte în articol: sport