x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Walter Zenga: Palermo poate câştiga Il Calcio!

Walter Zenga: Palermo poate câştiga Il Calcio!

09 Iul 2009   •   00:00

Walter Zenga, crede că Palermo, gruparea pe care o pregăteşte, este suficient de puternică pentru a intra în lupta pentru titlul de campioană în viitoarea ediţie din Serie A.



"Vreau să câştig campionatul, chiar din acest an. Nu cred că există vreo regulă care să mă împiedice. Pentru mine, aceasta ar fi o performanţă extraordinară. Modelul nostru de urmat îl reprezintă echipele Unirea Urziceni, Şahtior Doneţk şi Girondins Bordeaux, trei mari surprize care au devenit campioane în ţările lor. Palermo poate intra liniştită în lupta pentru titlu", a spus Zenga, în cursul unei conferinţe de presă.

Antrenorul italian, care a pregătit în sezonul trecut formaţia Catania, marea rivală a lui Palermo, nu se teme de reacţia foştilor săi suporteri, la viitoarele confruntări din campionatul Italiei. "Am o relaţie fantastică cu cei de la Catania şi nu mă tem să mă întorc acolo. Nu uitaţi că staţi de vorbă cu cineva care a purtat fularul lui Dinamo pe stadionul echipei Steaua", a adăugat Walter Zenga, fostul antrenor al celor două mari rivale din Liga I.

×
Subiecte în articol: sport