x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Week-end cu Mircea Lucescu şi ucraineni

Week-end cu Mircea Lucescu şi ucraineni

de Vicentiu Neagoe    |    07 Sep 2007   •   00:00

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, va disputa două jocuri amicale in Romănia, cu Poli Iaşi şi cu Poli Ştiinţa Timişoara.

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, va disputa două jocuri amicale in Romănia, cu Poli Iaşi şi cu Poli Ştiinţa Timişoara. Partida din Dealul Copoului se va disputa azi, cu incepere de la ora 20:00, pe Stadionul Emil Alexandrescu. Proaspăt calificaţi in grupele Ligii Campionilor, ucrainenii vor pleca apoi spre Timişoara, unde duminică, de la ora 19:00, vor juca cu echipa de pe malul Begăi.

SPECIALE. Preşedintele ieşean Sorin Boca a spus că pentru meciul din această seară clubul moldav va pune in vănzare fulare in ediţie limitată. "Ne-am găndit că pentru acest amical să facem nişte fulare speciale, aşa cum se practică la meciurile importante. Acestea sunt in culorile celor două cluburi, au imprimate pe ele numele şi siglele celor două grupări, precum şi data meciului", a spus Boca. Oficialul ieşean a mai afirmat că delegaţia din Doneţk va vizita mai multe obiective turistice ale oraşului, cum ar fi Palatul Culturii, Mitropolia, Biserica Trei Ierarhi şi Mănăstirea Cetăţuia.

Directorul tehnic al timişorenilor, Jackie Ionescu, a spus că meciul de duminică este foarte important pentru bănăţeni. "Vine o echipă de Liga Campionilor antrenată de un romăn. Poli poate invăţa de la Şahtior, care practică un joc pragmatic şi care joacă in acelaşi timp spectaculos şi eficace", a spus profesorul Ionescu.
×
Subiecte în articol: sport