x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Wenger vrea Liga!

Wenger vrea Liga!

02 Oct 2007   •   00:00
Wenger vrea Liga!
Sursa foto: CARL DE SOUZA/

Delegaţia lui Arsenal a sosit aseară la Bucureşti, avionul care i-a adus pe "tunari" aterizănd in jurul orei 19:00 pe Aeroportul Băneasa.

ADVERSAR

Delegaţia lui Arsenal a sosit aseară la Bucureşti, avionul care i-a adus pe "tunari" aterizănd in jurul orei 19:00 pe Aeroportul Băneasa. Cum englezii au renunţat la antrenamentul de acomodare cu arena din Ghencea, jucătorii şi oficialii au plecat direct spre Hotelul Novotel, unde managerul Arsene Wenger a susţinut şi conferinţa de presă. In afară de indisponibilităţile mai vechi ale lui Rosicky, Eduardo şi Gallas, Arsenal nu poate conta in această seară nici pe Hleb, accidentat sămbătă in meciul cu West Ham.

Inaintea plecării spre Bucureşti, Wenger a declarat că Arsenal poate cuceri Liga Campionilor. "Această competiţie este supraevaluată. Cred că e mai greu să cucereşti Premier League decăt Liga Campionilor, deoarece nu trebuie să căştigi atăt de multe meciuri ca să devii cea mai bună echipă din Europa. Totuşi, imi doresc ca Arsenal să căştige Liga Campionilor. Tănăra mea echipă are şanse reale să ia trofeul, jucătorii sunt din ce in ce mai maturi tactic", a spus tehnicianul francez. Tot ieri au inceput să sosească la Bucureşti şi primii suporteri britanici din cei 1.400 aşteptaţi la meci. "Nu avem cum să ne impiedicăm de Steaua", a declarat optimistă majoritatea fanilor lui Arsenal.

×
Subiecte în articol: sport