x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Wikipedia confirmă: Gigi Becali este antrenorul Stelei Bucureşti!

Wikipedia confirmă: Gigi Becali este antrenorul Stelei Bucureşti!

20 Mai 2009   •   00:00
Wikipedia confirmă: Gigi Becali este antrenorul Stelei Bucureşti!

Steliştii se pot resemna cu gândul că noul lor antrenor este Gigi Becali. Patronul Stelei a fost prezent deja la antrenamentele echipei din ultimele două zile, l-a promovat pe Vlad Rusu la echipa mare şi acum a ajuns antrenor al formaţiei "roş-albastre" şi pe faimosul site Wikipedia.

Pagina în limba engleză dedicată Stelei Bucureşti indică în dreptul rebricii de "Head Coach" (antrenor principal) numele de Gigi Becali, scrie antena3.ro.

La o căutare întâmplătoare pe site-ul care înseamnă pentru majoritatea internauţilor o importantă sursă de informare, Wikipedia, am descoperit un fapt pe cât de amuzant pe atât de tulburător.

Am încercat pentru un moment să ne detaşăm de gândul că Steaua este cea mai titrată echipă din România şi am putut să ne amuzăm văzând această glumă cu un sâmbure de adevăr destul de important.

Ştiind că nici măcar în Liga a II-a nu găsim preşedinţi de club care sunt şi antrenori, putem totuşi să îi găsim o explicaţie lui Becali care, în ultimii ani, a ignorat deseori principriul profesionismului în fotbal. (V.A.)

0-92109-gigi.jpg

×
Subiecte în articol: sport